До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Be In Vogue: костюм з двобортним жакетом — класика весняного гардероба

Редакція Vogue продовжує масштабний проєкт Be In Vogue і ділиться головними знахідками сезону.

Жінки в чоловічому одязі завжди викликали непідробну цікавість — і сьогодні модниці повертають це собі на користь. З легкої руки Даян Кітон двобортні жакети, подібні до чоловічих блейзерів, і широкі штани-палацо зі стрілками стали безпрецедентно популярними. Розслаблені, у міру маскулінні костюми-двійки не потребують зайвих доповнень: пісочний відтінок і золотиста фурнітура самодостатні. Шовкова блуза вільного крою з об’ємними рукавами й акцентними манжетами м’яко струмує по фігурі. Довершує ансамбль містка сумка відтінку топленого шоколаду із золотим тисненням, що повторює декор жакета.

Реклама
Жакет і штани з вовни й шовку, шовкова блуза, шкіряна сумка, шкіряні туфлі, все — Max Mara

Заощадження часу й адаптація до будь-якої зміни життєвого ритму — одні з головних переваг онлайнового шопінгу. Докладніше ознайомитися з добіркою Vogue можна на сайті invogue.ua або в крамницях Max Mara, працівники яких оперативно організовують крамниць можна телефоном 0-800-212-100.

Відео: Slava Davydov

Стиль: Aleksandra Semenchenko

Зачіски: Yevgenia Kozlova

Макіяж: Vitalia

Продюсер: Marina Sandugey-Shyshkina

Асистент стиліста: Daria Bihun

Модель: Ella Kandyba @Sharm Models Managemen

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.