До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Be In Vogue: мінімалістичний костюм — головна весняна покупка

Весна нарешті вступила у свої права, а це означає неминуче оновлення всіх сфер нашого життя, включно з найприємнішими з них — наприклад, комплектацією сезонного гардероба. Саме час освіжити базовий набір за допомогою універсальних новинок. Редакція Vogue запускає масштабний проєкт Be In Vogue і ділиться головними знахідками сезону.

Брючний костюм — ключовий модний трофей цього сезону. Мінімалістичний, без кричущих декоративних елементів, він привертає до себе увагу елегантністю й практичністю. Формула ідеального весняного комплекту? Пастельні відтінки пом’якшують строгість ділового костюма, а оригінальні конструкторські рішення на кшталт зручного пояса, який фіксує штани на талії, і декоративних ґудзиків на штанинах додають йому характеру й індивідуальності. З костюмною двійкою лаконічного крою чудово римуються однотонні водолазки — мабуть, найуніверсальніша річ у сучасному жіночому гардеробі. Класичні туфлі-лодочки й багатофункціональні аксесуари на зразок місткої сумки відтінку слонової кістки стануть ідеальними компаньйонами у створенні гармонійного образу.

Реклама
Жакет з бавовняного габардину, шовкові штани, вовняна водолазка, шкіряні туфлі, шкіряна сумка, все — Max Mara

Уміння швидко адаптуватися до зміни життєвого ритму й повсякденних завдань — одна з головних переваг онлайн-шопінгу. Докладніше ознайомитися з добіркою Vogue можна в бутиках Max Mara, працівники яких оперативно організовують виїзне примірювання й доставу вподобаних образів. Зв’язатися з представниками крамниць можна за номером телефону: 0-800-212-100.

Відео: Slava Davydov

Стиль: Aleksandra Semenchenko

Зачіски: Yevgenia Kozlova

Макіяж: Vitalia

Продюсер: Marina Sandugey-Shyshkina

Асистент стиліста: Daria Bihun

Модель: Ella Kandyba @Sharm Models Management

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.