До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Be In Vogue: одягнутися в утилітарному стилі

Весна нарешті вступила у свої права, а отже час оновити сезонний гардероб — і доповнити базовий набір речей універсальними новинками. Редакція Vogue продовжує масштабний проєкт Be In Vogue і ділиться головними знахідками сезону.

Важливі елементи утилітарної естетики — мінімалістичний крій і функціональні деталі, наприклад, накладні кишені з клапанами. Естетика практичного одягу стала новим модним трендом і знайшла своє віддзеркалення в жіночому гардеробі. Цієї весни можна досліджувати тему, вдягаючи шкіряну сорочку з короткими рукавами й кюлоти на поясній гумці. Такі лаконічні комплекти найкраще поєднувати зі спортивними елементами. Наприклад, кашеміровий худі додасть образу легкості, кюлоти, кишені яких прикрашені ланцюжком з діамантовим ограновуванням, — шику, а ідеальним доповненням до базового весняного гардероба стануть кеди на товстій підошві.

Реклама
Жакет, кюлоти й кеди зі шкіри, кашеміровий худі, сумка зі шкіри та льону, все — Fabiana Filippi

Всі речі з добірки Vogue представлені в бутику Fabiana Filippi на 3-му поверсі київського Mandarin Plaza за адресою: вул. Басейна, 6, а також в Instagram-акаунті бренду @envy_mandarin_. Стилісти-консультанти організують швидку доправу вподобаних предметів одягу додому. Зв’язатися з представниками бутика можна за номером телефону: +380 67 486-95-35.

Відео: Slava Davydov

Стиль: Aleksandra Semenchenko

Зачіски: Yevgenia Kozlova

Макіяж: Vitalia

Продюсер: Marina Sandugey-Shyshkina

Асистент стиліста: Daria Bihun

Модель: Ella Kandyba @Sharm Models Management

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.