До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Оксамитовий сезон: сукні-туніки для відпустки й не тільки

На початку вересня розпочнеться довгоочікуваний оксамитовий сезон — час, коли відпочивати біля моря найкомфортніше. Вже не буде спекотного сонця, але водночас збережеться тепла температура повітря й води. А ще, саме в цей час можна дістати рівну золотисту засмагу. Для дівчат, які готують свої валізи до відпусток у вересні, найперша річ, яку потрібно не забути взяти із собою, — модна сукня-туніка, яку можна накинути поверх купальника на пляжі або вдягнути на прогулянку вздовж набережної ввечері. Цього літа дизайнери продемонстрували: легкі сукні в стилі бохо, вільні мініваріанти й образи сорочкового крою. Пропонуємо поглянути на найкращі сукні-туніки в колекціях брендів сезону весна-літо 2020.

Oscar de la Renta

Сукні-туніки — ідеальні супутники літнього сезону. Завдяки натуральним матеріалам у них не буде спекотно, а просторий крій стане приємним бонусом, адже не потрібно переживати про зайві кілограми, набрані під час карантину. У колекціях дизайнерів весна-літо 2020 можна знайти варіанти на будь-який смак і колір, та ще й за приємними знижками нині. В Oscar de la Renta представлена ​​серія розслаблених літніх суконь у богемному стилі, у Tory Burch — лляна біла туніка з ажурними вставками й квітастою вишивкою.

Реклама
Tory Burch

Тим часом Alberta Ferretti показали як свої знакові елегантні максісукні із шифону, так і зробили ставку на мінітуніки у відтінку сицилійського апельсина. Попри неабияке переважання на модних подіумах яскравих відтінків, Elie Saab освідчилися в любові темно-синій сукні сорочкового крою з напівпрозорими плечима — прекрасна альтернатива для тих, хто скучив за класичною кольоровою гамою.

Alberta Ferretti
Elie Saab

Vogue.ua зібрав 10 літніх суконь-тунік для періоду відпусток.

<b>платья для отпусков</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.