До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Анімалістичні принти в колекціях осінь-зима 2022/2023

З кожним сезоном у світі моди зростає інтерес до анімалістичних принтів. Колекції осінь-зима 2022/2023 знову перетворюють їх на один з головних трендів. І хоча вони не єнадто простими для стилізації, цієї осені дизайнери й далі запевняють у зворотному. Vogue.ua зібрав найстильніші образи зі звіриними принтами в поточних колекціях.

Dries Van Noten

Мікс кількох анімалістичних принтів — завдання не з легких, проте саме така стилізація є чи не найефектнішою. За натхненням радимо звернутися до осінньо-зимової колекції Dries Van Noten, більша частина якої була присвячена саме звіриним візерункам. Пальта й пуховики, спідниці й штани, блузи та светри, чоботи й туфлі: поєднуючи те, що "не поєднується", можна створити по-справжньому сміливий і комфортний образ.

Реклама
Etro
Roberto Cavalli

Ще одна стильна знахідка — комбінація чорної шкіри й анімалістичного принту. Саме такий образ показали Roberto Cavalli. Цей кейп з торочками може стати стильним доповненням будь-якого осіннього гардероба. Звісно, варто зазначити й black total look, що залишається домінантним під час прохолодного сезону. Багатошаровий образ можна було побачити на шоу Givenchy, де бренд представив і довге максіпальто з анімалістичним принтом. До того ж ефекту вдались і Sacai, проте для своєї сукні бренд використав трендові напівпрозорі тканини.

Givenchy
Sacai

Анімалістичний принт гарний і соло, проте він однаково добре римується і з базовими речами, як-от джемери й класичні сорочки, як показали на своєму шоу Miu Miu. Актуальні лофери або високі чоботи й мінімалістичні аксесуари допоможуть створити потрібний баланс.

Miu Miu
Louis Vuitton
IRO

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.