До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

9 найнезвичайніших аксесуарів сезону весна-літо 2022

Від Лондона, де Richard Quinn представили чепчики зі шлярками, до Парижа, де моделі Loewe балансували подіумом у босоніжках з милом, лаком для нігтів і яєчною шкаралупою, — покази сезону весна-літо 2022 були сповнені сміливих аксесуарів, які гарантовано не раз з’являться в Instagram-стрічці наступного сезону.

Givenchy X Josh Smith

Колаборація Метью Вільямса й Джоша Сміта була представлена ​​на показі Givenchy у вигляді черевиків і толстовок Grim Reaper, але чи не найбільше експериментував творчий союз із сумками. Від муфт з картонних коробок з-під молока й каністр з бензином до сумок у вигляді баскетбольних м’ячів — це справжні предмети мистецтва.

Реклама
Loewe

"Це момент експериментів", — пояснив Джонатан Андерсон своє нове еклектичне бачення Loewe. Вишукано виготовлені туфлі на шпильці з колекції весна-літо 2022 не були подібні до тих, що ми бачили раніше — з тріснутими яйцями, шматками мила, баночками лаку для нігтів і ніжними трояндами.

Chet Lo

Chet Lo вразили публіку своїми барвистими купальними костюмами, але особливу увагу привернули сумки з морськими істотами, зшиті з фірмової колючої трикотажної тканини. Завершуючи свою дебютну колекцію на Тижні моди в Лондоні, дизайнер показав об’ємну сумку, до якої вмістяться всі потрібні дрібниці й багато іншого.

Burberry

Найнезвичайніший аксесуар? Без сумніву, накладні вуха Bambi, представлені Burberry. Вони були створені із силікону, який імітує відчуття людської шкіри. Натхнений емоційною чуттєвістю, яку тварини передають через вуха, Ріккардо Тіші хотів продемонструвати, як усі ми взаємопов’язані.

Botter

У колекції Botter під назвою "Глобальне застереження" аксесуари для підводного плавання в поєднанні з капелюхами-парасольками, які також зчинили фурор, символізували апокаліптичний світ, до якого ми можемо потрапити, якщо не вирішимо кліматичну кризу безпосередньо тепер.

Moschino

На показі Moschino на Тижні моди в Нью-Йорку бренд провів нас у ностальгічний світ, перетворивши дитячу наївність у високу моду. Ключовий мотив — ягня з Mary Had a Little Lamb, американської дитячої пісні XIX століття, — знайшов втілення у вигляді сумочки.

Richard Quinn

Шоу Річарда Квінна весна-літо 2022 стало відходом від фірмового світу дизайнера: цього разу в колекції було менше латексу й більше прикрас та аксесуарів, зокрема й чепчики Little Bo Peep, що облямовували обличчя моделей.

Simone Rocha

На перлових кольє й сережках, представлених Simone Rocha, були підвішені порцелянові молочні зубки — екстравагантні прикраси для найсміливіших модниць.

Schiaparelli

Капелюхи-парасольки були представлені в Schiaparelli. Деніел Розберрі поєднував їх з брошками й майстерно виготовленими сережками, що облямовували обличчя.

За матеріалами vogue.co.uk.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.