До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

8 streetstyle-трендів, які популяризували знаменитості у 2021 році

2021 рік минув у знаменитостей під девізом комфорту й гламуру. Ріанна і Біллі Айліш демонстрували об’ємні пуховики, які можна було побачити на подіумах Balmain і Rick Owens, Кеті Голмс і Гейлі Бібер вибирали мішкуваті джинси, подібні до тих, що ми бачили у Balenciaga й Chanel, а попзірки Аріана Гранде й Олівія Родріго робили ставку на високі платформи Saint Laurent, Versace і Marc Jacobs. Найнесподіванішими трендами року стали відтінки в стилі 2000-х, крихітні жилети і навіть бейсболки. Vogue.ua зібрав 8 streetstyle-трендів, які популяризували знаменитості у 2021 році.

Маленькі гарні сумки

Забудьте про місткі тоути та придбайте сумку, до якої вміститься тільки телефон, блиск для губ і ключі. Майлі Сайрус і Кім Кардаш’ян у 2021 році зробили вибір на користь компактніших моделей геометричних форм з гламурним покриттям. Особливо популярними були невеликі сумки Valentino, Balenciaga і Gucci.

Реклама
Томас Крістос, Майлі Сайрус, Кім Кардаш’ян
Бейсболки

Цього року секрет стильного образу був досить простий — варто було лишень надягнути модну бейсболку від яскравих до пастельних відтінків. Джастін Бібер, Дуа Ліпа й Емілі Ратаковскі саме так і зробили, доповнивши свої образи стильними головними уборами.

Джастін Бібер, Дуа Ліпа, Емілі Ратаковскі
Масивні черевики

Такі знаменитості, як Карді Бі, Ірина Шейк і Селена Гомес, носили в місті черевики на масивній підошві. Багато хто з них компенсував грубу форму взуття лаконічнішим одягом — винахідливе рішення з огляду на той факт, що важке взуття миттєво додає цікавинки будь-якому ансамблю.

Карді Бі, Ірина Шейк, Селена Гомес
Мішкуваті джинси

2021 рік пройшов під девізом мішкуватих форм. Багато знаменитостей вибирали замість вузьких джинсів широкі. Серед цих модниць були Гейлі Бібер, Трейсі Елліс Росс і Кеті Голмс. Дівчата поєднували вільні джинси з прилеглим верхом або блейзером.

Трейсі Елліс Росс, Гейлі Бібер і Кеті Голм
Висока платформа

У 2021 році модним балом заправляло взуття на високій платформі. Туфлі й ботильйони на масивних підборах і прихованій платформі демонстрували у своїх колекціях Versace, Simone Rocha, Prada, Moschino і Schiaparelli. А такі зірки, як Аріана Гранде, Олівія Родріго й Lil Nas X, показали, як вписати подібне взуття у свій гардероб.

Lil Nas X, Олівія Родріго, Аріана Гранде
Ефектні пуховики

Так, пуховики можуть бути ошатними! Ріанна, Bad Bunny й Біллі Айліш, наприклад, придумали найзручніший зимовий образ, вибравши пуховики веселих відтінків та об’ємних силуетів. Просто поєднуйте їх зі стриманим одягом, щоб врівноважити образ.

Ріанна, Bad Bunny й Біллі Айліш
Крихітні жилетки

Як виявилося, в’язаний жилет і варіант від костюма можуть мати класний вигляд у повсякденному гардеробі. Кендалл Дженнер, Розалія і Белла Гадід охоче носили вкорочені жилети в невимушений спосіб — з джинсами, вільними штанами, сумками через плече та в’єтнамками.

Розалія, Кендалл Дженнер і Белла Гадід
Y2K відтінки

Тренди нульових років посіли визначне місце в гардеробі зірок. Дівчата носили джинси із заниженою посадкою, кроп-топи, зухвалі міні, блискучі сукні та протисонцеві окуляри з кольоровими лінзами (тонованими або прозорими).

Кайлі Дженнер, Ділоне, Анок Яй

За матеріалами vogue.com

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.