До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

7 наймодніших стилістичних прийомів цієї осені

Від лондонської еклектики до нестаріючого міланського гламуру – сезонні покази рясніють свіжими модними поєднаннями. Улюблені жакети та джинси, костюми та максісукні – vogue.ua зібрав 7 найефектніших комбінацій сезону осінь-зима 2022/2023, що варто взяти на озброєння вже зараз.

Вельветовий жакет + джинси slouchy
Khaite

Нема простішої та ефектнішої комбінації, ніж жакет та джинси. Цього сезону радимо придивитися до вельветових моделей та збільшених фасонів, як у Khaite.

Реклама
Спідниця плісе + джемпер з V-подібним викотом
Prada

Плісовані спідниці не покидають модного пʼєдесталу. Цієї осені поєднуйте їх із джемперами з V-подібним викотом – найгарніша комбінація для повсякденних образів.

Костюм зі спідницею + козаки
Jil Sander

Твідові костюми й далі штурмують світ моди. Зверніть увагу на комплект молочного кольору, як у Jil Sander, який бренд пропонує римувати з особливо трендовими зараз козаками із золотим декором.

Смугасті штани + сорочка + шкіряна куртка
Louis Vuitton

Біла сорочка – must have позиція будь-якого жіночого гардероба. Louis Vuitton запевняють: нема простішої та елегантнішої комбінації, ніж сорочка, смугасті штани вільного крою та, звісно, подовжена шкіряна куртка.

Оверсайз-лейзер + атласна максісукня
Saint Laurent

Максісукні – синонім елегантності. Поєднуйте шовкові моделі із жакетами гострих форм, як, наприклад, в осінньо-зимовій колекції Saint Laurent.

Однотонний комплект + кросівки
Bottega Veneta

Знайшов своє місце в сезонних трендах і утилітарний стиль. Так, однотонний комплект якнайкраще пасуватиме до білих кросівок. Не забудьте додати грайливі аксесуари, як-от клатч із золотим декором.

В’язаний жилет + мідіспідниця + високі чоботи
Stella McCartney

Свою інтерпретацію на надтрендовий шкільний стиль показали Stella McCartney. До джинсової міді та вʼязаного жилета вибирайте чоботи вище від колін і сумку в тон.

За матеріалами vogue.co.uk.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.