До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

7 монохромних образів на щодень

Монохромні образи — головний гіт колекцій прийдешнього весняно-літнього сезону. Граючи з речами одного кольору, додаючи аксесуари в тон і поєднуючи фактури й тканини, можна легко скласти модне вбрання. Крім уже класичної чорно-білої гами, дизайнери ставлять на яскраві й соковиті відтінки. Vogue.ua зібрав 7 монохромних образів на щодень.

Fendi, весна-літо 2022

Робота в одній колірній гамі дала змогу багатьом дизайнерам сфокусуватися на експериментах з кроєм і силуетами. The Row закцентували на багатошаровості, поєднуючи трикотажний комплект червоного відтінку з водолазкою, рукавичками та взуттям у тон. Versace ж і далі штурмують світ моди неоном — візитною карткою Дому. Додати образу ще більшої ошатності допоможуть прикраси: сережки-шпильки й золоті амулети. Bottega Veneta змістили акцент з культового яскраво-зеленого на лаймовий — сукню з торочками бренд радить римувати з мюлями, прикрашеними блискучим камінням.

Реклама
The Row, весна-літо 2022
Versace, весна-літо 2022
Bottega Veneta, весна-літо 2022

Всі відтінки морозного й свіжого, але водночас ніжного й чуттєвого блакитного — головний символ набув своїх прав у 2022 році. Образ насиченого кольору, як у Courreges, або глибшого синього, як у Saint Laurent, — найкращий спосіб додати в гардероб яскравості з мінімальними зусиллями. Dior же закликають носити рожевий майбутньої весни. Атласне пальто й комплект з мікрошортів і кроп-топу Марія Грація-Кюрі пропонує прикрашати ансамблями веселкових каблучок і балетками.

Courreges, весна-літо 2022
Saint Laurent, весна-літо 2022
Dior, весна-літо 2022

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.