До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

7 модних образів, у яких хочеться зустріти осінь

До початку осені залишилося менш як два тижні — саме час задуматися про створення нових образів, у яких можна меланхолійно сидіти на всипаній золотавим листям терасі, загорнувшись у плед, або спробувати адаптувати улюблені літні речі до нового сезону.

Весь образ — Hermes, черевики Versace
Спогади про літо

Хто сказав, що насичені зелені барви, які оточують нас улітку, треба забути з настанням вересня. У поєднанні із затишним кардиганом й ефектним ременем навіть найлегший сарафан буде доречним для прогулянок парком у прохолодні дні.

Реклама
Сукня Diane Von Furstenberg, пальто Iris von Arnem, ремінь Valentino, черевики Salvatore Ferragamo, прикраси Catherine Osti
МЧС

Сьогодні дедалі частіше говорять про важливість мати збалансований гардероб, який слугуватиме довго. Однією з найважливіших цеглинок його фундаменту може стати маленька чорна сукня, яка із часу своєї появи неодноразово засвідчувала власну спроможність.

Сукня Balmain
Британська спадщина

Британці, як ніхто інший, уміють носити трикотаж по-справжньому аристократично й легко. Цієї осені можна поекспериментувати з одним з улюблених поєднань королеви Єлизавети II — в’язаного кардигана й квітчастого принту. Додати цьому дуетові зухвалості допоможуть ненудні аксесуари.

Сукня-светр Alexander McQueen, панчохи FALKE, сукня Luisa Cerano, взуття Ferragamo, капелюх Maison Michel
Привіт з 1970-х

Костюми-двійки з м’якого оксамиту або вельвету — точна прикмета моди 1970-х. В осінньому гардеробі вони матимуть особливо гарний вигляд. Вибирайте жакет і штани в яскравому відтінку, щоб максимально відповідати настрою тієї епохи.

Светр Kenzo, костюм Paul Smith, браслет Hermes, сумка Louis Vuitton
Сучасні буржуа

Минулого сезону буржуазний стиль так сподобався модницям, що й прийдешньої осені з ним прощатися ніхто не хоче. Хіба що можна додати йому трохи несподіваних нот — замість класичної карти "принц Уельський" вибрати контрастне чорно-біле поєднання, а невелику сумку на жорсткій ручці замінити містким тоутом.

Блуза Balmain, штани Iris von Arnim, взуття Versace й сумка Fendi
Mix & Match

Головна перевага сучасної моди — вона не нав’язує, а пропонує. Безліч стилів дають можливість поєднати разом те, що подобається саме вам, наприклад, ультражіночну плісировку з укороченим пуховиком і туфлями з кокетливими бантиками. Об’єднувальною в такому образі може стати колірна гама, наприклад, у всіх відтінках карамелі.

Куртка Khrisjoy, пуловер Chloe, спідниця Isabel Marant, сумка Fendi, гольфи FALKE, взуття Salvatore Ferragamo і каблучка Hermes
Принцеса-втікачка

Сукні для особливих випадків потрібні, навіть якщо восени нам знову доведеться сидіти вдома через карантин, адже свято ми можемо собі влаштувати будь-якого дня.

Весь образ Schiaparelli

Photographer: OLGA RUBIO DALMAU

Stylist: EMILIA TERESA

Model: LINDA NOVOTNA @ Exit Model Management

Hair & Makeup: NIEVES ELORDUY

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.