До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

7 головних трендів у колекціях Resort 2020

За традицією для своїх круїзних колекцій дизайнери вибирають нестандартні локації по всьому світу. Цей рік не став винятком. Шоу Christian Dior відбулося в Марракеші, Max Mara вирушили до Берліна, Chloe представили колекцію в Шанхаї, а Gucci – в Римі. На подіумах з'явилася велика кількість бахроми і елементів стилю вестерн, відтінки куркуми, квіткові мотиви, естетика 1980-х років, шкіряні речі, металічний блиск і романтичний настрій з драматичними нотами. Vogue UA виділив 7 головних трендів з колекцій Resort 2020.

Isabel Marant
Світ Дикого Заходу

Естетика вестерну в новому сезоні є одним з найактуальніших трендів. Модні бренди, як-от Etro, Paco Rabanne, Versace, Balmain – випромінювали свободу Дикого Заходу у своїх колекціях через бахрому, великі пряжки, ковбойські орнаменти, бісероплетіння та навіть лелітки. Бути в тренді цієї весни – просто: достатньо вибрати замшевий жакет авторства Вероніки Етро або ефектне пончо Олів'є Рустена.

Реклама
Etro
Versace
Balmain
Відтінок куркуми

Відтінок пряної індійської куркуми цієї весни очолив колекції брендів. Завдяки Chloe, Carolina Herrera і Off-White в гардеробах модниць тепер з'явиться цей сонячний відтінок, який представляє мікс жовтого і помаранчевого кольорів. Так, Наташа Рамсей-Леві показала поєднання жакета, розшитого візерунками, і напів прозорої романтичної спідниці, Вес Гордон запропонував брючний костюм з укороченого жакета і вільних штанів з розрізами біля стегна, а Вірджил Абло зробив ставку на шкіряний образ цього кольору.

Chloe
Carolina Herrera
Off-White
Квіткові візерунки

Не дивно, що дизайнери не змогли встояти перед магічною красою квітів у круїзних колекціях. Paco Rabanne запропонували ігри з різними флористичними візерунками в одному образі, Chanel прикрасили напів прозору сукню ніжними квітковими аплікаціями, а Valentino помістили в центр сюжету великі зображення троянд.

Paco Rabanne
Chanel
Valentino
Шкіра

Шкіряні речі, як і раніше, набирають популярності і є вигідною інвестицією у весняний гардероб. Fendi показують, як поєднувати карамельний і чорний відтінки, Louis Vuitton комбінують ошатний оксамит і шкіру, а Alberta Ferretti демонструють альтернативний варіант для сміливих дівчат – жакет і штани червоного відтінку.

Fendi
Louis Vuitton
Alberta Ferretti
Драматичний романтизм

Круїзні колекції цього сезону наповнені романтичним настроєм. Пудрові відтінки, ніжні матеріали, напів прозорі фактури, волани, банти і мереживо переплелися з драматичним підтекстом у вигляді контрастних темних відтінків і грубих деталей. Романтичні сукні нового сезону можна назвати нудотно солодкими, але в кожній з них є якийсь елемент, що додає "перчинки" образу. У Givenchy – це чорна широка стрічка, у Valentino – напів прозора провокаційна фактура, а у Giambattista Valli – оборки з чорної драматичної сітки.

Givenchy
Valentino
Giambattista Valli
Об'ємні плечі

Естетика 1980-х років у круїзних колекціях брендів цього сезону проявляється у вигляді блузок, жакетів і суконь з об'ємними плечима. Isabel Marant зробили ставку на смарагдовий світшот з гіперболізованою лінією плеча, що стане чудовою парою білим джинсам з високою талією, Hellessy показали шовковий асиметричний топ зі структурним плечем – ідеальний варіант для вечірок, а Rosie Assoulin – повітряну квіткову блузку для прогулянок біля океану.

Isabel Marant
Hellessy
Rosie Assoulin
Металізовані деталі

Незважаючи на те, що новорічна ніч вже минула, ховати речі з металічним блиском ще рано. Цієї весни особливо популярними стануть ошатні блузки, сукні, жакети і топи в сріблястих, бронзових і золотистих відтінках, які слід навчитися носити і в повсякденному житті. Ми пропонуємо брати приклад з Paco Rabanne, Tibi і Altuzarra.

Paco Rabanne
Tibi
Altuzarra

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.