До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

6 взуттєвих трендів сезону осінь-зима 2022/2023

Як завжди фешн-платформа Stylight проаналізувала поведінку своїх 160 мільйонів відвідувачів на рік. Вона звернула увагу на тренди під час показів сезону осінь-зима 2022/2023, тенденції, які вже використовують знаменитості або які представлені в соціальних мережах. Ці 6 взуттєвих трендів уже стали основою осіннього гардероба в новому сезоні. Серед них ми виокремлюємо велике повернення вінілових черевиків і ботфортів. Ще одна примітна деталь, ботильйони цього сезону вже не актуальні: попит на цю модель помітно знизився у 2022 році на 34%. Vogue зібрав 6 головних взуттєвих трендів, які варто знати.

Chanel
Ботфорти

Зі збільшенням кількості пошукових запитів на 45% тренд на ботфорти цієї осені підтверджується. Ми пропонуємо віддавати перевагу моделям у нейтральній та універсальній ахроматичній палітрі.

Реклама
Courrèges

<b>ботфорти</b>

Чоботи slouchy

Stylight зазначає збільшення пошукових запитів на 1000% на чоботи з напуском або, як їх ще називають, чоботи slouchy. Моделі з ширшими лініями та невимушеною естетикою — ідеальна альтернатива для тих, хто не насмілюється носити чоботи до стегон. Для найсміливіших модниць ми пропонуємо вибирати яскраві моделі Paris Texas.

Isabel Marant

<b>Чоботи slouchy</b>

Гумові чоботи

Хто сказав, що гумові чоботи не можуть бути модними? Точно не Віржині Віар, яка представила на показі Chanel осінь-зима 2022/2023 нову модель, доступну у версіях до стегон та до середини литок. Кінцевою деталлю став логотип на передній частині черевиків. Stylight побачили збільшення кількості запитів на 141% на ці чоботи. Сподіваючись на можливість їх отримати, ми робимо ставку на модель з класичними лініями.

Chanel

<b>гумові чоботи</b>

Вінілові чоботи

+1000% до пошукових запитів на вінілові чоботи цього сезону, що натякає на потребу придбати це взуття. Нам дуже подобається ретро-стиль цієї моделі з її блискучим обробленням — від чобіт-панчіх до ширших моделей. Пропонуємо придивитися до лакових ботфортів Coperni.

Coperni

<b>вінілові чоботи</b>

Черевики-панчохи

Черевики стають дедалі популярними: кількість запитів збільшилася на 197%. Модель у стилі 1990-х, яку особливо вподобало нове покоління, цього сезону з’явилася в колекціях Givenchy, Marine Serre і Jimmy Choo. На шпильках чи танкетці, до колін чи до стегон… Варіантів безліч.

Givenchy

<b>черевики панчохи</b>

Ковбойські чоботи

Завдяки збільшенню кількості пошукових запитів на 250% ковбойські чоботи знову ввійшли до списку модних трендів. Цього сезону бажано вибирати моделі завдовжки до колін.

Chloe

<b>казакі 22</b>

За матеріалами: vogue.fr

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.