До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 речей, яких варто позбутися цієї осені

Кожен новий сезон приносить із собою нові силуети, форми, кольори й відтінки. Звісно, непорушна база, перевірена роками й десятками нових віянь, потрібна завжди. Vogue.ua з’ясував, які 5 речей вже втратили свою актуальність і чим варто їх замінити в цьому сезоні.

Придбати: високі чоботи

Реклама

Прибрати: короткі ботильйони

Longchamp
Victoria Beckham
Valentino

Короткі ботильйони на підборах колись були надпопулярними, однак цієї осені поступилися місцем високим чоботам. Зверніть увагу на моделі в жокейському стилі, срібні відтінки й чоботи-труби. Поєднувати їх можна як з мініспідницями, так і з акуратними мідісукнями або класичними штанами. За натхненням радимо звернутися до колекцій Valentino, Victoria Beckham і Longchamp.

Придбати: подовжений кардиган

Прибрати: кардиган з тонкої тканини

Philosophy di Lorenzo Serafini
Celine
Prada

Кардигани з тонкого трикотажу варто залишити до ліпших часів. На зміну їм цього сезону дизайнери представили різноманітні подовжені моделі: від кардиганів у стилі препі, як у колекції Pilosophy di Lorenzo Serafini, до прикрашених візерунками в дусі опарту, як у Prada, і грубого в’язання, як у Celine. Найкращим супроводом таких кардиганів стануть спідниці плісе й сукні довжини міді.

Придбати: об’ємний пуховик

Прибрати: приталений пуховик

Khaite
Balenciaga
Celine

Об’ємні й структурні речі супроводжують модні тенденції вже не перший сезон. І цієї осені вони так само залишаються актуальними. Вибираючи пуховик, радимо звернути увагу на ефектні об’ємні моделі, представлені в сезоні осінь-зима 2021/2022 такими брендами, як Celine, Balenciaga і Khaite. Такі пуховики дають змогу утеплитися комфортно: їм до снаги тандем і з вовняним oversize-жакетом, і зі светром грубого в’язання.

Придбати: пальто teddy bear

Прибрати: коротку хутряну шубу

A.P.C.
Fendi
Brunello Cucinelli

М’які й "пухнасті" хутряні пальта знову з’явилися на модних радарах у цьому сезоні, впевнено витіснивши короткі шуби, які були популярні в нульових. Особливо ефектні максіпальта з торочками, які не залишають провідної позиції в сезонних трендах, як в осінньо-зимовому шоу Fendi. Не менш актуальні й моделі чистого крою без декору — надихатися радимо колекціями Brunello Cucinelli та A.P.C.

Придбати: кейп

Прибрати: накидку

Louis Vuitton
Miu Miu
Valentino

Кейпи, відомі нам з часів Середньовіччя, коли подібний верхній одяг з оксамиту й шовку носили лицарі, члени королівських сімей і церковники, філігранно повернулися в сезон осінь-зима 2021/2022: тепер вони мають менш помпезний і більш повсякденний вигляд, підлаштовуючись до будь-якого жіночого гардероба. Палантини й накидки ліпше замінити гідною альтернативою — кейпом з принтом, як у Valentuno, або оздобленим перлами, як у Miu Miu.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.