До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 способів носити slip dress цього літа

Цього літа шовкові сукні на тонких бретельках потрапили в центр уваги: з базових комбінацій для сну slip dress перемістилися в основний гардероб, де стали повноцінним елементом образів. У новому сезоні дизайнери пропонують як класичні варіанти шовкових комбінацій з 1990-х, так і альтернативні моделі універсальної літньої сукні. Завдяки різноманітній кольоровій палітрі, принтам, приємному матеріалу і ненудним дизайнам slip dress завоювали серця модниць з усіх усюд. Vogue.ua пропонує 5 ідей, як носити slip dress цього літа – від ділового до весільного дрес-коду.

Streetstyle
На весілля

Шовковиста slip dress вже стала одним із звичних варіантів весільного дрес-коду для гостей. Завдяки цікавому силуету проста шовкова комбінація заграє новими барвами. Для урочистого і важливого заходу дизайнери пропонують slip dress на одне плече, варіант на тонких бретелях або з асиметричним подолом аж до підлоги.

Реклама
Streetstyle

<b>слип дрес</b>

На відпочинок

Slip dress – перший претендент на право потрапити в список необхідних речей для відпочинку. Шовкові комбінації на бретельках володіють відразу кількома перевагами: вони не займають багато місця у валізі і можуть бути стилізовані різними способами. Так, вдень можна поєднати slip dress з плетеними сандаліями і податися вивчати місцеві пляжі, а ввечері взути невеликі підбори, додати трохи помади – і створити ідеальний образ для вечірки. Для курортного відпочинку найкраще підійдуть сукні-комбінації з тропічними візерунками, забарвленням tie-dye і в теплій нюдовій палітрі, що підкреслить золотисту засмагу.

Streetstyle

<b>слип дрес 1</b>

У вихідні

Останній літній місяць завжди занадто насичений: зустрічі з друзями за келишком Аперолю, недільні бранчі на найгарніших видових терасах і заміські поїздки. Щоб всюди встигнути і завжди мати красивий вигляд, варто звернути увагу на шовкову slip dress з квітковим або гороховим принтом.

Streetstyle

<b>слип дрес 2</b>

На роботу

Є ряд шовкових комбінацій середньої довжини, які відповідають всім правилам ділового дрес-коду і можуть справити гарне враження навіть на співбесіді. Головне – підібрати модель з неглибоким декольте або широкими бретелями. Крім того, сукні такого фасону чудово поєднуються з базовими футболками і гольфами, а з настанням осені slip dress можна доповнити грубими черевиками і светрами вільного крою.

Streetstyle

<b>слип дрес 3</b>

На вечірку

Елегантна slip dress приверне загальну увагу на вечірньому заході, якщо знайде собі пару, наприклад, у вигляді босоніжок на тонких перемичках. У блискучій або неоновій комбінації довжини міні або міді Sandy Liang, Galvan або Rachel Zoe можна сміливо вирушати танцювати до ранку на найгучнішу вечірку.

Streetstyle

<b>слип дресс 4</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.