До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 шкіряних речей, які будуть у тренді цієї осені

Шкіра впродовж тривалого часу розширювала свою зону впливу – ще кілька років тому її можна було побачити лише на верхньому одязі та аксесуарах. Тепер же вона проникла у весь щоденний одяг: спідниці, штани, костюми й навіть головні убори. Цієї осені тренд на шкіру продовжує свою тріумфальну ходу, тож vogue.ua зібрав 5 ключових елементів зі шкіри, які варто додати до власного гардероба вже цього сезону.

Кольоровий тренч

Відмовитися від чорного інколи складно, але кольоровий шкіряний тренч умить зробить образ яскравішим і набагато універсальнішим, ніж здається. Якщо на монохромний total look поки що не наважуєтеся, барвистий шкіряний тренч — ідеальний варіант для початку.

Реклама
Бермуди

Бермуди вже кілька сезонів поспіль у центрі уваги. Завдяки своїй практичності вони стали основним одягом багатьох It-girls. Цього сезону робіть ставку на шкіряні моделі. У поєднанні з панчохами чи ковбойськими черевиками бермуди пасуватимуть у будь-яку пору року.

Максіспідниця

Стильні варіанти від Versace, Dolce & Gabbana і Balmain вже встигли змусити світ моди додати максіспідниці до списку must have надбань наступної осені. Такі довгі спідниці можуть легко стати нетривіальною базою гардероба так само, як і хороші джинси.

Бомбер

Мабуть, найуніверсальніший зірковий верхній одяг цієї осені представлений у вигляді таких шкіряних речей, як блейзер, байкерська куртка або бомбер. За допомогою них можна створити стильний, сміливий і дещо зухвалий образ, що не залишить нікого байдужим.

Штани

Поєднання зі светром і кросівками для повсякденного образу, з топом і підборами для вечірнього, з блузою чи сорочкою та ботильйонами для особливої нагоди: шкіряні штани – нова маленька чорна сукня в осінньому варіанті. А найкраще те, що вони ще довго не вийдуть з моди. Гарантований успіх.

Текст: Laura Solla

За матеріалами vogue.es.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.