До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 практичних ідей щодо вбрання для весілля під час війни

Попри те, що 24 лютого росія напала на Україну й розгорнула повномасштабну війну на наших територіях, це не стало перешкодою для закоханих пар, які й далі створюють нові сім’ї. Майже за три місяці в Україні одружилося понад 30 тисяч українських пар і ця цифра збільшується. У деяких регіонах України, де ситуація стабільніша, багато коханих уже починають не лише розписуватися в РАЦСі, а й організовувати невеликі весілля. Тепер багатьом нареченим треба визначитися з вибором весільного образу, який неодмінно має бути найгарнішим і найчарівнішим, і водночас, з огляду на ситуацію в країні, найпрактичнішим. Vogue.ua зібрав 5 модних ідей, у ​​чому відзначити весілля під час війни, – від елегантних шовкових комбінацій до традиційних українських вишиванок.

Total White
Slip-dress

Сказати заповітне "Так" можна не тільки в пишних сукнях, натхнених образами принцес, або в силуетних образах "рибках" з довгими шлейфами, а й у позачасових шовкових комбінаціях, в яких ви почуватиметеся не менш особливою в такий важливий день. Цього сезону українські дизайнери пропонують вибирати елегантні slip-dresses з тонкими бретельками й декором у зоні декольте. Sleeper розшив білу комбінацію грайливим і принадним пір’ям, Elenareva декорували лінію бюста делікатними брижами, а Anna October додали ніжні деталі у формі ромбів.

Реклама
Anna October
Sleeper
Elenareva
Вишиванка

Традиційний український одяг з вишивкою можна носити не лише на національні свята, а й вибрати як весільний образ. Сукні з льону або бавовни з вишитими візерунками – символ любові до рідної країни, який нині так хочеться носити. Пропонуємо одягти на весілля патріотичну вишиванку з мереживними орнаментами та червоними шнурками Foberini, лляну мідісукню Etnodim з об’ємними рукавами або класичну білу модель Varenyky Fashion.

Foberini
Etnodim
Varenyky Fashion
Міні

Весільні тренди 2022 року диктують нові правила, де практичність і комфорт посідають головні позиції. Весільні сукні довжини міні – досить універсальний вибір, адже їх можна вдягнути й після урочистостей. Вибирайте коротку сукню Balykina Bridal у відтінку айворі, що подібна до гарної ніжної квітки. Для весільної церемонії бренд пропонує додати до вбрання атласний шлейф, який на бажання можна зняти й легко танцювати досхочу. Лаконічну корсетну мінісукню-бюстьє з вирізом у формі серця на ліфі ви знайдете в Total White. Завершити вбрання допоможе невагома накидка з органзи. Тим часом у колекції Ariamo Bridal серед довгих весільних суконь з’явилося біле кокетливе міні з об’ємним драпуванням.

Balykina Bridal
Total White
Ariamo Bridal
Брючний костюм

Гідною альтернативою весільній сукні слугуватиме білий брючний костюм, який можна буде повторно вдягнути й після свята. Білі жакети ви зможете накидати поверх літніх суконь або поєднувати з денімом, а штани міксувати з легкими блузами, строгими сорочками або короткими топами. Зверніть увагу на брючну двійку Elena Burenina, що складається з прямих штанів зі стрілками та приталеного жакета, молочний костюм A.M.G зі штанами-палацо й двобортним жакетом або шовковий смокінг Total White, який точно захоче приміряти кожна наречена.

Elena Burenina
A.M.G
Total White
Структурована тканина

Крім елегантного крепу, ніжного шовку, невагомого шифону й королівського атласу цього сезону дизайнери освідчилися в любові образам, що складаються зі структурованої тканини. Зокрема, у колекції Litkovskaya з’явилася мідісукня з відкритими плечима в рубчик, а Katerina Rutman продемонстрували романтичне міні із жатої тканини з об’ємними рукавами-ліхтариками. Тим часом J'amemme показали свої фірмові сукні з гофрованої тканини, які полюбили модниці в усьому світі.

Litkovskaya
Katerina Rutman
J'amemme

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.