До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

З голови до п'ят: 5 осінніх образів білого кольору

Хто сказав, що білий колір не створений для осені? Цього сезону дизайнери продемонстрували чимало прикладів, як носити його не просто в різних ситуаціях, а з ніг до голови. Наприклад, Альберта Ферретті за допомогою світлої гами розповіла історію про сильних жінок, які носять плечисті пальта і широкополі капелюхи, Віржіні Віар з Chanel продемонструвала гру з фактурами, а в Helmut Lang зробили ставку на мінімалізм в чистому вигляді. Показуємо 5 прикладів, які надихнуть носити білий одяг щодня.

Alberta Ferretti осінь-зима 2019/2020
Chanel осінь-зима 2019/2020
Helmut Lang осінь-зима 2019/2020
Кравецьке мистецтво

Білий не пробачає помилок, тому ідеально скроєні речі в найкращих традиціях кравецького мистецтва є особливо цінними. Білосніжний смокінг і шовкові штани з високою талією – це придбання, що виручить не раз. Головне не економити на якості. А гратися з настроєм образу в такому випадку допоможуть аксесуари.

Реклама
Штани й смокінг Alexander McQueen, сумка Jil Sander, сережки Jil Sander, туфлі Jacquemus
На спорті

Кросівки і пальто – вже звичне поєднання, яким нікого не здивувати, але змусити його залунати по-новому дуже просто. Нехай ці елементи будуть виконані в одному кольорі – білому або молочному. До пари їм можна підібрати не менш комфортне худі і м'яку спідницю, що не утрудняє рухів. Вдасться на 100% зручно, але при цьому дуже елегантно.

Худі Les Tien, спідниця Bottega Veneta, пальто Raey, сережка-кафа Completed Works, кросівки Nike Air Max
Слідами сестер Олсен

Сестри Олсен люблять монохромні образи і на них вибудовують як особисті образи, так і колекції The Row. Світла гама миттєво додає балів навіть найпростішим за кроєм і фактурою речам. Формула успіху сестер – поєднання розслаблених речей і дорогих аксесуарів.

Штани Joseph, кашеміровий кейп The Row, топ Wardrobe NYC, сумка Hermes Kelly, лофери The Row
Нова богема

Богемний стиль зазвичай асоціюється з етнікою, ковбойськими мотивами і строкатими принтами. З настанням осені його настрій можна підтримати за допомогою сумки з м'яким плетінням, струмливої блузки з подовженими рукавами і вигадливих прикрас, наприклад, великих монолітних сережок. Такий комплект, якщо його зібрати в світлому ключі, буде доречний і в офісі.

Штани Proenza Schouler, блузка Loewe, сережки Hernán Herdez, сумка Bottega Veneta, лофери Le Maire
Тепло і затишок

Поєднувати теплі фактури, наприкад фактурну шерсть з найм'якшим кашеміром, а практичний трикотаж з холодним металом – чисте задоволення, як і експериментувати з відтінками. Адже не дарма європейські аристократки з настанням холодів нерідко носять образи молочних відтінків.

Пальто Max Mara, штани Jacquemus, светр Peter Petrov, кеди Common Projects, ланцюг Prada

За матеріалами: vogue.co.uk

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.