До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 наймодніших джинсових курток від українських брендів

Джинсова куртка – найуніверсальніша річ у повсякденному гардеробі. Взимку і восени її можна носити під пальтом або дублянкою, складаючи модний багатошаровий образ за прикладом streetstyle-зірок, а навесні або влітку використовувати замість жакетів. Цього сезону весна-літо 2022 року українські дизайнери пропонують вибирати куртки зі світлого деніму, комбіновані моделі у стилі печворк, джинсовки з великими кишенями, вінтажні варіанти у темних відтінках, родом з 1990-х років. Vogue.ua зібрав 5 наймодніших джинсових курток цього сезону, які можна купити просто зараз.

KSENIASCHNAIDER

Український бренд джинсових речей KSENIASCHNAIDER відомий у всьому світі. Його носять багато знаменистостей, серед яких Бела Гадід і Селін Діон. Крім культових demi-denims, які поєднують у собі штани-кюлоти та джинси skinny, в арсеналі марки є також багато комбінованого деніму, виконаного за принципом печворк. У своїй новій колекції весна-літо 2022 марка пропонує вибирати куртки вільного крою зі світлого переробленого деніму. Таку джинсову куртку легко римувати з літніми сукнями з квітковим принтом, шовковими спідницями та утилітарними брюками. Важливо, що бренд перераховує 15% з кожного замовлення до благодійного фонду "Повернися живим", який допомагає українським військовим.

Реклама
AISENBERG

Одеський денім-бренд AISENBERG цієї весни зробив ставку на вкорочену джинсову синю куртку з поясом на талії, яка завдяки своєму фасону візуально додасть кілька сантиметрів до зросту. Носити її марка пропонує в total-denim образах, які є дуже популярними серед західних знаменитостей. Раніше "канадський смокінг" (поєднання джинсової куртки та джинсів в одному образі) дуже любила принцеса Діана, а зараз дабл-деніму віддають перевагу Ріанна й Емілі Ратаковські.

JUL

Джинсова куртка із темно-синього деніму, натхненна стилем 1990-х років, знову на піку популярності. Цього сезону пропонуємо вибирати вінтажну джинсову куртку з колекції українського бренду JUL. Мінімалістичний дизайн, прямий крій та правильний синій відтінок роблять цю модель базовим елементом весняного гардеробу. Носіть її з футболками з українською символікою й білими кедами.

CЇX

До нової колекції українського бренду CÏX весна-літо 2022, окрім архітектурних костюмів, елегантних суконь-комбінацій, об'ємних бомберів та подовжених утилітарних сорочок, увійшов денім. Так, марка запропонувала джинсову куртку з накладними кишенями-клапанами з ніжно-блакитним відтінком, що стане "родзинкою" вашого весняного гардеробу. Якщо ви втомилися від курток маскулінного крою і мрієте знайти приталену модель з небанальним дизайном, то вам прямий шлях до CÏX.

TOKONIKOMU

Апсайклінг-бренд з Харкова TOKONIKOMU переосмислює й переробляє готовий одяг, розкроюючи його та збираючи заново за власним дизайном. Так, у своїх колекціях бренд використовує вінтажний денім, пропонуючи з нього нові речі, які мають не лише сучасний дизайн, а й мінімізують забруднення навколишнього середовища. Придивіться до ефектної джинсової куртки, що складається з кількох відтінків деніму в техніці печворк, яку легко впровадити до повсякденного гардеробу.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.