До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 головних трендів на Тижні моди в Парижі

У Парижі завершився Тиждень моди, що вніс остаточні штрихи в портрет сезону весна-літо 2019. Vogue.ua вибрав його 5 ключових тенденцій.

Saint Laurent весна-літо 2019
І знову чорний

Незважаючи на те, що чорний колір, зазвичай, асоціюється з осінньо-зимовим сезоном, багато паризьких брендів рекомендують урізноманітнити ним і літній гардероб. Головним його вибрав і Еді Сліман в дебютній колекції для Celine, і Клер Вейт Келлер з Givenchy, і шанувальник насичених відтінків П'єрпаоло Піччоллі. Навіть Карл Лагерфельд, який присвятив сезон весна-літо 2019 пляжному відпочинку, третину колекції зробив в чорному кольорі.

Реклама
Celine весна-літо 2019
Chanel весна-літо 2019
Варений денім

Вісімдесяті настільки різноманітні і багатошарові з погляду моди десятиліття, що дизайнерам завжди є, що там знайти. Цього разу їх увагу привернув варений денім, причому шиють вони з нього не джинси, а все, що завгодно – від складно- скроєних спідниць до комбінезонів. А носити його пропонують або соло, або в парі з контрастними за настроєм і фактурою речами.

Isabel Marant весна-літо 2019
Off-White весна-літо 2019
Окуляри-маски

Передбачувано, що у весняно-літніх колекціях модні бренди демонструють велику кількість сонцезахисних окулярів. Незважаючи на всю різноманітність, яка була на паризьких подіумах, особливо виділялись тут окуляри-маски, що закривають півобличчя. Від них не змогла відмовитися ні прихильниця романтизму Марія-Грація К'юрі, ні британський самородок Джонатан Андерсон.

Christian Dior весна-літо 2019
Loewe весна-літо 2019
Пояси-корсети

Широкі ремені, не гірші корсетів, які акцентують увагу на талії і легко зможуть збалансувати пропорції фігури, – повернулися на модні подіуми в Парижі. У Олів'є Рустена вони футуристичні і навіть агресивні, а у Сари Бертон відсилають до історії Великобританії.

Balmain весна-літо 2019
Alexander McQueen весна-літо 2019
Нове плісе

Плісирування наступної весни буде значно цікавішим, ніж зазвичай. Замість спідниць дизайнери масово почали його використовувати для топів і біля швів верхньої частини суконь, в результаті багато з них почали нагадувати за формою черепашки. Однак лякатися цього додаткового об'єму не варто, в парі з струмливими матеріалами такі вбрання – повітряні і невагомі.

Balmain весна-літо 2019
Valentino весна-літо 2019

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.