До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 головних трендів на Тижні моди в Мілані

У Мілані завершився Тиждень моди, що вніс свою яскраву лепту в пазл сезону весна-літо 2019. Vogue.ua вибрав 5 ключових трендів, показаних тут.

Атласне пальто

Атласне червоне пальто стало однією з ключових речей на Тижні моди в Мілані. Свої версії цієї не практичної, але, безумовно, яскравої речі продемонстрували Донателла Версаче, Міучча Прада і Пол Ендрю.

Реклама
Versace весна-літо 2019
Prada весна-літо 2019
Salvatore Ferragamo весна-літо 2019
Акварельні малюнки

Пристрасть до мистецтва в новому сезоні у італійських дизайнерів виражена за допомогою принтів, що нагадують акварельні розводи. У весняно-літній колекції Джеремі Скотта для Moschino вони нагадували дитячі малюнки, трохи незграбні і наївні, а у Missoni і Giorgio Armani вже дарували романтичний настрій завдяки ніжній пастельній гамі.

Moschino весна-літо 2019
Giorgio Armani весна-літо 2019
Missoni весна-літо 2019
Повернення 1970-х

Сімдесяті – важливий час для багатьох італійських брендів, які як раз і були засновані в ці роки і основа їх ДНК саме там. Згадати про строкаті принти і струмливі силуети в найкращих традиціях того десятиліття вирішили в Etro і Emilio Pucci.

Etro весна-літо 2019
Emilio Pucci весна-літо 2019
Мінімалізм по-італійськи

Італійська мода має славу надмірної і схильної до додаткових прикрас, проте багато брендів на Тижні моди в Мілані цього сезону показали досить мінімалістичні і лаконічні образи. У поєднанні з глибокою палітрою натуральних відтінків вони готові стати ідеальною основою для міського гардероба.

Agnona весна-літо 2019
Fendi весна-літо 2019
Max Mara весна-літо 2019
Квіткове божевілля

Буде з чого вибрати наступного сезону і шанувальникам квіткових принтів, які у весняно-літніх колекціях особливо помітними були на акуратних брючних костюмах. Об'єднують флористичні мотиви пишний колір і нарочито яскраві відтінки.

MSGM весна-літо 2019
Dolce & Gabbana весна-літо 2019
Versace весна-літо 2019

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.