До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 головних тенденцій Тижня високої моди

Цього тижня весь світ занурився у магію от-кутюр. Вибрані бренди демонстрували свої нові колекції, в яких ожила і казка, і реальність. Наприклад, Марія Грація К'юрі перетворила шоу Christian Dior у циркову виставу, П'єрпаоло Піччоллі з Valentino захоплювався красою темношкірих дівчат, Зухаїр Мурад і Елі Сааб надихнулися красою підводного світу, а синьйор Армані присвятив колекцію режисерові Бернардо Бертолуччі, який помер в листопаді минулого року. Vogue.ua виділив ключові тенденції, які в тому чи іншому образі точно можна використовувати у власному житті, або хоча б спробувати.

Giambattista Valli Couture весна-літо 2019
По колу

Сукні-кулі в тому чи іншому образі несподівано часто мерехтіли на подіумі в межах Тижня високої моди. І нехай ця тенденція не стане масовою, але на червоних доріжках, сезон яких зараз в розпалі, побачити сміливу дівчину в такому вбранні буде справді цікаво. Свою версію сукні, з якою можна і не думати про об'єм талії, показали Schiaparelli, Balmain і Iris Van Herpen.

Реклама
Schiaparelli Couture весна-літо 2019
Balmain Couture весна-літо 2019
Iris Van Herpen Couture весна-літо 2019
Полетіли

Невагомі пір'я – найпопулярніший вид обробки цього сезону. Карл Лагерфельд поєднав його з фактурним твідом, Елі Сааб перетворив у великі квітучі бутони, а дует Ralph & Russo додав легкості і чуттєвості сукні, створеній в найкращих традиціях латиноамериканської моди.

Chanel Couture весна-літо 2019
Elie Saab Couture весна-літо 2019
Ralph & Russo Couture весна-літо 2019
Шматочок торта

Шоу Schiaparelli відкрило Тиждень високої моди, а найефектнішою появою на ньому став вихід моделі Ерін О'Коннор у багатошаровій сукні, кожен рівень якої і нагадує той самий торт. У схожій стилістиці можна знайти також речі у Viktor & Rolf і Giambattista Valli. Цікаво, чи обере хтось схоже вбрання на церемонію "Оскар" цього року?

Schiaparelli Couture весна-літо 2019
Viktor & Rolf Couture весна-літо 2019
Giambattista Valli Couture весна-літо 2019
Зав'язати бант

Після кожного нового показу було таке враження, що дизайнери влаштували негласну гонку, хто з них зробить найбільший або найдивовижніший бант. Александр Вотьє, наприклад, прикрасив ним міні-сукню, а Клер Вейт Келлер придумала незвичайний рюкзак у вигляді величезного банта.

Alexandre Vauthier Couture весна-літо 2019
Givenchy Couture весна-літо 2019
Balmain Couture весна-літо 2019
Фуксіманія

Фуксія – не найпростіший колір для носіння, але варто до нього придивитися. Головне, щоб вбрання було без зайвого декору, а силует – чистий і акуратний. Найяскравіші приклади у Valentino, Giambattista Valli і Ralph & Russo.

Valentino Couture весна-літо 2019
Ralph & Russo Couture весна-літо 2019
Giambattista Valli Couture весна-літо 2019

Переглянути всі кутюрні колекції сезону весна-літо 2019.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.