До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 головних весільних колекцій сезону осінь-зима 2020/2021

Завершився Тиждень весільної моди, де легендарні бренди показали нові колекції сезону осінь-зима 2020/2021. Vogue.ua вибрав 5 головних весільних колекцій, за якими почнеться полювання наступного року.

Galia Lahav осінь-зима 2020/2021
Zuhair Murad

Ліванський дизайнер Зухаїр Мурад у своїй весільній колекції осінь-зима 2020/2021 поєднав природні мотиви і естетику розкоші і гламуру. Візерунки польових квітів з'явилися на розшитих пишних сукнях, пір'я прикрасили силуетні моделі з ультрадовгими шлейфами, а банти розмістилися на A-силуетних сукнях. Всі образи виконані в деревних і молочних відтінках. Знайшли своє місце в колекції і багатоярусні спідниці з рюшами і безліччю фактур, а також драматичні мереживні кейпи, які стали продовженням вінчальних образів.

Реклама

<b>Zuhair Murad</b>

Переглянути всю колекцію Zuhair Murad Bridal осінь-зима 2020/2021.

Victor & Rolf

Джерелом натхнення для Victor & Rolf послугували снігові візерунки і фантазійні форми льоду. Дизайнери, відомі чистими кольорами і структурними формами, показали білосніжні атласні сукні, прикрашені великими тривимірними квітами. На пишних весільних вбраннях з'явилися обриси сніжинок, вишивка з бісеру нагадує "кришталеве хутро", а в рослинних візерунках проглядаються засніжені бутони і стебла квітів. Крім того, дизайнери зробили ставку на лаконічні мінісукні, натхненні естетикою 1960-х, і весільні комбінезони, прикрашені бутонами троянд.

<b>victor & Rolf</b>

Переглянути всю колекцію Victor & Rolf Bridal осінь-зима 2020/2021.

Oscar de la Renta

Весільна колекція Oscar de la Renta в новому сезоні отримала практичний характер. Дизайнери Фернандо Гарсія і Лора Кім представили різні варіації суконь забарвлення пряженого молока, які можна одягнути як на коктейльну вечірку, так і на урочисту весільну церемонію. У центрі уваги опинилися багаторівневі спідниці з ніжного фатину, що нагадують повітряні хмари, сукні складного пошиття довжини максі і міні, а також напівпрозорі образи з квітковими аплікаціями.

<b>oscar de la renta bridal fw20</b>

Переглянути всю колекцію Oscar de la Renta Bridal осінь-зима 2020/2021.

Galia Lahav

Нова колекція Galia Lahav представляє сучасне прочитання весільної моди. "Замість того, щоб використовувати прості деталі і силуети, ми хотіли представити нову форму напівпрозорості", – сказав головний дизайнер бренду. У колекції представлена сукня А-силуету зі спідницею, що складається з п'яти різних шарів розшитого мережива і ніжного тюлю, які разом створили ілюзію однієї тканини, сукню "принцеси" зі спущеними об'ємними рукавами і складним драпіруванням біля ліфа, а також нехарактерні для бренду атласні монохромні образи асиметричного крою. Новими елементами в колекції стали накидка з геометричною лінією плеча і комбінезон, розшитий бісером.

<b>galia lahav bridal fw20/21</b>

Переглянути всю колекцію Galia Lahav Bridal осінь-зима 2020/2021.

Vera Wang

Цьогоріч Vera Wang продемонструвала свою 60-ту ювілейну весільну колекцію. Багато дизайнерів на такому рубежі згадали б архівні моделі суконь і витоки бренду, але не Вера Вонґ – замість цього дизайнерка розмірковує про майбутнє. Бренд прагне уникати класичних весільних образів за допомогою небанальних силуетів, складних форм, чистих кольорів і креативних написів. Так, весільні сукні з монохромного щільного крепу, шовкового фаю і блискучого шовку шармез одним рухом руки перетворилися на асиметричні укорочені версії, а лаконічні білі образи довжини максі отримали готичну вишивку. Вера Вонґ своєю новою колекцією пропонує ламати стереотипи і створювати нову історію.

<b>vera wang fw20/21</b>

Переглянути всю колекцію Vera Wang Bridal осінь-зима 2020/2021.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.