До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 головних помилок, яких ви можете припуститися, створюючи модний образ

Правила створені, аби їх порушувати, за винятком деяких випадків. Є незаперечні характеристики стилю, притаманні всім добрим образам. Коли йдеться про виявлення головних помилок під час створення образу, ніхто не може зробити це краще, ніж модний стиліст. "Як і досі страшенно складно виявити типові помилки, — визнає Елліот Гарно, стиліст Фібі Тонкін, Шаніни Шейк і Наді Фейрфакс, — проте деякі з них я спостерігаю частіше, ніж інші". Ми поговорили з Гарно про його правила й заборони в моді, і виділили 5 найпопулярніших помилок, які роблять модниці при стилізації своїх образів.

Streetstyle

Одяг, що погано сидить

Хороший крій — часто єдина відмінність між одягом, який змушує вас почуватися впевнено, і одягом, який хочеться зняти. "Посадка і крій має велике значення щодо гарного або поганого зовнішнього вигляду", — рішуче каже він. "Підгонка за статурою важлива у всьому — від простих джинсів до найкрасивішої сукні в гардеробі. Ця деталь може стати вирішальним фактором між тим, щоб мати вигляд на мільйон доларів, чи потрапити в халепу". Звісно, є різниця між виробом, навмисне збільшеним за розміром, і річчю, яка зовсім не підходить за розміром. Але якщо ви шукаєте цей кулачок, щоб нарешті підшити занадто довгі штани, вважайте це нашим дружнім нагадуванням.

Реклама
Streetstyle

Несвоєчасні аксесуари

"Убрання створює аксесуари, — каже Елліот Гарно, — але тут так легко помилитися". Найпростіші правила, яких варто дотримуватися: залиште свої рюкзаки й сумки-тоути для повсякденності, а ввечері обирайте блискучі мініатюрні аксесуари. "Вночі, будь ласка, не тримайте все в руках!" До прикладу, невеликі сумки через плече в стилі 1990-х — чудовий варіант, яким можна прикрасити свій образ.

Streetstyle

Кеди після настання темряви

"Якщо ви не збираєтеся танцювати всю ніч після особливого випадку (уявіть собі наречену в кедах Converse з шампанським в руці), кросівки мають зникнути з вашого образу разом із темрявою", — говорить Гарно. Власне, з цим можна посперичатися. Замість кросівок ви можете вибрати сандалі на пласкому ходу, стильні броги або елегантні балетки, якщо хочете почуватися комфортно.

Streetstyle

Надмірні кольори й візерунки

Чи можна поєднувати яскраві кольори й принти в одному образі — питання, яке хвилює багатьох. "Якщо все зроблено правильно, кольори і візерунки можуть разом поєднуватися. А інакше вийде комічний образ", — каже Гарно. "Переконайтеся, що ви носите кольори в відтінках, що римуються, однаково насичені. Або ж ви приміряєте образ в одній колірній гамі, в якій, до прикладу, ніжно-рожевий сусідить з фуксією, а все інше буде зайвим. На зображенні нижче ви можете побачити, як зробити так, щоб колір був грайливим і освіжаючим.

Streetstyle

Ігнорування зачіски й макіяжу

Не можна створити модний образ, не приділяючи при цьому уваги красі обличчя і волосся. Гарно вважає, що хороше вбрання, доглянуте волосся і макіяж йдуть поряд. "Про це так часто забувають, але я гарантую, що це 50% успіху", — каже Гарно.

Streetstyle

За матеріалами: vogue.com.au

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.