До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 головних взуттєвих трендів цієї весни

Уже через 5 тижнів настане весна, тому час замислитися, в чому зустріти період міжсезоння і перше оманливе весняне тепло. У центрі історії: грубі черевики на тракторній підошві, ботильйони в стилі вікторіанської епохи, практичні козаки, квадратний мис і взуття родом з нульових. Vogue.ua розповідає про головні взуттєві тренди цієї весни.

Грубі черевики

Цієї весни не обійтися без грубих шкіряних черевиків. Це демонструють нові колекції дизайнерів по всьому світу. Зустрічати нестабільну погоду міжсезоння Chloe пропонують у черевиках з помітним ремінцем, Alexander McQueen – у парах з широкою халявою і золотистими люверсами. Коли достатньо потеплішає, можна перевзутися у військові черевики з перфорацією Christian Dior.

Реклама
Christian Dior
Chloe
Alexander McQueen

<b>грубые ботинки тренд</b>

Козаки

Ковбойські черевики цієї весни стали практичнішими. Тепер модні бренди пропонують вибирати пари з невисоким підбором у базових універсальних відтінках. Prabal Gurung зробили ставку на чорні козаки з фірмовими візерунками стилю вестерн, Philosophy di Lorenzo Serafini поєднали шкіряні деталі з замшевою обробкою карамельних відтінків, а Rag & Bone звернулися до чистого білого.

Prabal Gurung
Philosophy di Lorenzo Serafini
Rag & Bone

<b>казаки тренд</b>

Вишукана шнурівка

Взуття з витонченою шнурівкою у вікторіанській манері продовжує милувати око прихильниць вінтажних деталей. Self-Portrait представили елегантні лаковані ботильйони з ненав'язливою шнурівкою, Giorgio Armani показали незвичні ротангові пари для теплих весняних вечорів, а Miu Miu – чоботи-панчохи зі шкіри, зашнуровані до верхньої частини і забарвлені у відтінок "вивареного" деніму.

Self-Portrait
Giorgio Armani
Miu Miu

<b>шнуровка тренд</b>

Квадратний мис

Взуття з квадратним носиком у стилі 1990-х років цієї весни продовжує боротьбу за серця модниць. Після перерви в 20 років ботильйони, туфлі і чоботи з квадратним мисом виходять із тіні. У колекції Givenchy головну позицію займають чоботи білого, нюдового і чорного відтінків з незвичним підбором і квадратним мисом, Dion Lee роблять ставку на мінімалістичні монохромні моделі, а Bottega Veneta зізнаються в коханні небесно-блакитним човникам.

Givenchy

Dion Lee
Bottega Veneta

<b>квадратный мыс тренд</b>

Нульові

Головний взуттєвий тренд нульових повернувся в колекції дизайнерів. У сучасній інтерпретації брендів прихована масивна платформа і високі підбори мають досить симпатичний вигляд. Gucci показали кілька варіантів взуття з нульових, найефектнішим з яких стала пара з металічними підборами, Dries Van Noten представили ботильйони з квітковими візерунками, які так і просяться у весняний гардероб, а Tibi за традицією віддали голос за лаконічні пари непомітного сіро-блакитного відтінку.

Gucci
Dries Van Noten
Tibi

<b>нулевые обувь</b>


Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.