До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

4 прості модні комбінації з білою футболкою та джинсами

Найкращі базові речі легко витримують випробування часом. Які ж найвитриваліші з усіх? Якісні джинси й біла футболка – два ключові складники будь-якої щоденної уніформи. Майже кожна супермодель чи знаменитість, незалежно від особистого стилю, хоч раз одягала таку практичну комбінацію. Vogue.ua зібрав найуніверсальніші стильні поєднання, які завжди будуть поза часом.

Андрогінність

Унісексова оверсайз-футболка, джинси wide-leg з високою посадкою та денімовий бомбер – найкраще рішення для прохолодних літніх вечорів. Практичності образу додасть зручне взуття – "дуті" кросівки або такі улюблені серед модниць лофери.

Реклама
Гострі форми

Фігурний жакет зі збільшеною лінією плечей також стане в пригоді для практичного комбо з джинсами та простою білою футболкою. Надихнутися можна виходом моделі Каї Гербер.

Кроп-топ

Кроп-топ – мабуть, найкраще рішення для спекотного літа. Додати образу легкої, проте доречної недбалості допоможуть широкі джинси-бойфренди з низькою посадкою, як у Гейлі Бібер.

З босоніжками

Скласти розслаблений образ у стилі 1990-х легко за допомогою білої майки та темного деніму. Босоніжки на підборах і мінімалістичний ланцюжок – найкращі помічники.

За матеріалами vogue.co.uk.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.