До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

30 рожевих речей, необхідних цього літа

Покійний Карл Лагерфельд якось сказав: "Думайте про рожевий, але не носіть його" правило, яке він часто порушував під час роботи в Chanel. На численних показах упродовж десятиліть були представлені свіжі рожеві варіанти двох легендарних речей модного Дому: культовий твідовий жакет і сумка 2.55. Також на показі Chanel осінь-зима 2014/2015 муза Карла Лагерфельда Кара Делевінь відкрила шоу в рожевому спортивному костюмі з вирізами і в байкерських сітчастих рукавичках. Її образ змінили мерехтливі металеві костюми, які носила Ліндсі Віксон, і спідничний костюм кольору цукрової вати (і відповідний капелюх), продемонструвала Надя Бендер.

Chanel

Попри вищезгадані моделі Chanel, ви не зобовязані носити рожеве з голови до ніг, щоб заявити про себе. Просто надягніть яскраво-рожевий аксесуар чи прикрасу, щоб освіжити ваш літній гардероб. Якщо ви все ж наважуєтеся надягти щось більше, ніж просто аксесуар, зверніть увагу на шовкову сорочку маскулинного крою Valentino, яка стала знаковою деталлю колекції весна-літо 2021. Ба більше, в тренді також спортивні бомбери Miu Miu, які можуть стати хорошим варіантом на щодень, те ж саме можна сказати і про капсуль Ganni "Software". Не забудьте про взуття. Яскраво-рожеві туфлі на фігурному підборі Amina Muaddi ідеальний вибір для вечірки, а сандалі Gucci з гумовими пряжками вже схвалили багато знаменитостей.

Реклама
Valentino
Prada

Дозвольте рожевому кольору потрапити до вашого гардеробу цього літа, і ви не пошкодуєте про це. Vogue.ua зібрав добірку з 30 модних рожевих речей сезону весна-літо 2021.

За матеріалами: vogue.co.uk

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.