До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

3 способи носити ліловий у цьому сезоні

У поточному сезоні ліловий виходить у центр уваги як найбажаніший відтінок сезону. Хоча наші повсякденні вбрання ще далекі від коротких шортів, деякі варіанти весняних барв не обов’язково мають залишатися далекою фантазією. Завдяки показам сезону осінь-зима 2021/2022, блідо-фіолетовий може стати ідеальним доповненням зимового гардероба. Vogue.ua зібрав 3 способи носити ліловий у цьому сезоні.

З контрастним кольором
Loewe
Patou
Stine Goya

На колірному колі фіолетовий і помаранчевий містяться близько один до одного. А, як відомо, протилежності притягуються, і коли ці відтінки поєднуються, відбувається справжня магія. Досить поглянути на лілові шкіряні рукавички Stine Goya, що ідеально гармоніюють з апельсиновою сукнею міді, щоб переконатися в цьому. Тим часом Loewe і Patou демонструють, що згодиться будь-який цитрусовий відтінок, наприклад, лимонно-жовтий.

Реклама
З базовими відтінками
Marine Serre
Stand Studio
Nina Ricci

Хоча поєднання яскравого попкольору з нейтральним настільки універсальне, що його складно назвати особливим трюком, про це все ж варто згадати. Щоб освіжити образ, радимо звернути увагу на текстури. Stand Studio римують пухнасті пальта й жилети з м’якою шкірою, а Marine Serre пропонують носити блідо-бузкову блискучу спідницю з матовим неопреном для створення дещо спортивного образу.

Total look
Jil Sander
Givenchy
Salvatore Ferragamo

Монообраз в будь-якому іншому кольорі, крім нейтральних, — досить сміливий вибір, але ефект, який він викликає, вартий того, щоб носити яскравий total look. Зверніть увагу на світових лідерів у царині лілового відтінку: блискуча максісукня Givenchy, комбінація ідеально поєднуваних рукавичок і пальта Jil Sander, а також незвичайний силует Salvatore Ferragamo — все це відкриває шлях для власних монохромних експериментів.

Текст: Josefine Forsberg

За матеріалами voguescandinavia.com.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.