До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Три взуттєві тренди в серіалі "Пліткарка", які будуть у моді цієї осені

Вже середина літа, а отже зовсім скоро потрібно буде складати гардероб на осінній сезон. Багатьох дівчат починає цікавити, які саме взуттєві тренди будуть актуальні восени 2021. За традицією, пошукова платформа Stylight проаналізувала останні модні запити мільйонів користувачів після виходу серіалу "Пліткарка" і виокремила головні тренди прийдешнього сезону. До списку потрапило взуття, що межує між елементами спортивного стилю й естетикою препі. Ось три головні взуттєві тренди, які будуть у моді цієї осені.

Кадр із серіалу "Пліткарка"
Туфлі-лодочки Salomé

Туфлі-лодочки Salomé: + 63% запитів у Stylight.

Реклама

Туфлі-лодочки Salome повертаються в моду. Вони являють собою модель із загостреним носком, прикрашену перпендикулярними ремінцями, які підтримують підйом. Така модель дуже подібна до елегантних туфель у стилі Мері Джейн. Такі пари, що їх англійською називають T-bar, ви можете знайти в колекції Еді Слімана для Celine, з відкритою п’ятою — у Carel, або лаконічну модель — у Miu Miu.

Кадр із серіалу "Пліткарка"

<b>Туфли-лодочки Salomé</b>

Білі кросівки

Білі кросівки: + 317% запитів у Google

Згідно з пошуковими запитами в Google, цієї осені в тренді будуть кросівки. Прибираємо на далекі полиці масивні пари на товстій підошві й робимо ставку на моделі простішого дизайну й білого кольору. Зверніть увагу на мінімалістичну модель у колекції adidas, нормкор від Balenciaga і спортивне взуття в стилі ретро у Loewe. Ось три ідеальні пари кросівок, щоб підвищити свій модний градус цієї осені.

Кадр із серіалу "Пліткарка"

<b>белые кроссовки сплетница</b>

Ботфорти

Ботфорти: + 51% запитів на Stylight

Якщо вірити аналітиці, то римейк серіалу "Пліткарка" задає тренди прийдешнього сезону. Цієї осені ботфорти знову повернуться на вершину списку найбажаніших покупок. Вибирайте пари на маленьких підборах, щоб додати кілька сантиметрів зросту, але водночас не позбутися комфорту під час носіння. Подібні ботфорти можна побачити в колекціях Prada і Khaite. Якщо ж вас не бентежать високі підбори, то вам справді припадуть до вподоби замшеві ботфорти Saint Laurent.

Кадр із серіалу "Пліткарка"

<b>ботфорты сплетница</b>

За матеріалами vogue.fr

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.