До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

3 образи зі шкіряним одягом на всі випадки життя

З шкіри дизайнери сьогодні шиють абсолютно все, але навіть якщо одягнути її з ніг до голови – можна не бути схожою на дівчину ковбоя чи завсідника нічних клубів. Vogue.ua зібрав 3 весняні образи, в яких шкіра грає першу скрипку і має абсолютно неагресивний вигляд.

Isabel Marant Pre-Fall 2019
Плани на вихідні

Укорочені штани з м'якої шкіри з металізованим напиленням – річ сама по собі помітна і привертає увагу, тому врівноважити її варто чимось нейтральним. На допомогу тут прийде звичайне об'ємне худі, можна в актуальному сьогодні небесному відтінку, лаконічні туфлі або ботильйони на стійкому каблуці і сумка-відро.

Реклама

[COLLAGE id=5;]

На фото: штани J Brand, худі Cale, сумка Staud, браслет Jennifer Fisher

Вітер у волоссі

Ковбойська естетика не втратить своєї актуальності і цієї весни. Однак якщо чоботи-козаки вже набридли, а крислатий капелюх носити не хочеться, допоможе чорна шкіряна сорочка з акуратною бахромою, яка стане менш суворою в парі з рожевими штанами, можна теж зі шкіри. Доповнять образ зручні черевики на шнурівці і м'яка сумка.

[COLLAGE id=3;]

На фото: сорочка Ganni, штани Nanushka, сумка The Row, черевики Jimmy Choo і сережки KATERINA MAKRIYIANNI

Ненудний офіс

Шкіряні речі в офіс? А чому б і ні, особливо, якщо це спідниця Valentino, яка однаково хороша і з білою блузою, і з менш формальним светром. Тут можна зробити ставку на гру фактур, поєднати гладкість шкіри з трикотажним плетивом гольфу і плетеною основою сумки. Несподіваним елементом образу нехай стануть чоботи зі зміїним принтом.

[COLLAGE id=1;]

На фото: гольф Sally La Pointe, спідниця Valentino, підвіска Piaget, ботильони Isabel Marant і сумка NANNACAY

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.