До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Три головні тренди на червоній доріжці церемонії "Золотий глобус 2021"

У Лос-Анджелесі відбулася 78-а церемонія вручення нагород "Золотий глобус", яка пройшла в онлайн-форматі. Попри це організатори не стали повністю відмовлятися від червоної доріжки й дехто з гостей все-таки зміг пройтися нею. Переважна ж більшість знаменитостей залишилася вдома, але все одно з’явилася перед публікою в не менш яскравих образах. Ми зібрали головні модні тренди церемонії.

Кейт Бланшетт
Інфантилізм

Пишні сукні з фатину британки Моллі Ґоддард неможливо сплутати з будь-якими іншими. І якщо в реальному житті в них складно уявити дівчину на прогулянці містом, то червона доріжка — ідеальне місце для них. Приміряти ці різнобарвні хмари зважилися Розамунд Пайк і зірка "Бріджертонів" Нікола Кохлан. Підтримала інфантильну естетику й британка Емма Коррін, яка вибрала образ Miu Miu.

Реклама
Розамунд Пайк у Molly Goddard
Емма Коррін у Miu Miu
Нікола Кохлан у Gucci
Нічого зайвого

Поки одні дівчата вирішили повеселитися досхочу, інші віддали перевагу максимально стриманим сукням чорного кольору. Всю увагу силуетові цього разу надали Рене Зеллвегер, Шира Хаас і Ніколь Кідман.

Шира Хаас у Chanel
Рене Зельвегер в Armani Prive
Ніколь Кідман у Louis Vuitton
Хто нижче

Ще один помітний тренд цієї червоної доріжки — глибокі V-подібні викоти, сукні з якими тримаються буквально на парі тонких бретельок. Таке поєднання провокації й вишуканості вибрали Аня Тейлор-Джой і Ель Фаннінг. До речі, образ останньої fashion-критики вже порівняли з образами легендарної Грейс Келлі.

Ель Фаннінг у Gucci
Аня Тейлор-Джой у Dior
Джеймі Лі Кертіс

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.