До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

20 жакетів найбільш весняних відтінків

Жакет – універсальний гравець нашого повсякденного гардероба, який складе гідну пару і строгим штанам, і улюбленим джинсам, і новій сукні. Цієї весни варто звернути увагу на найніжніші відтінки кольорової палітри – димчасто-рожевий, приглушено-блакитний, свіжого травневого листя і сіро-піщаної гами.

Рожевий фламінго

Рожевий відтінок продовжує завойовувати модні серця. Він уже давно втратив свій романтичний флер і сприймається не менш серйозно, ніж білий чи сірий.

Реклама

<b>PinkJacket_1</b>

Пучок зелені

Всі відтінки зелені повинні бути не тільки в нашій тарілці, а й в гардеробі. Салатовий цього сезону вибирають бренди Derek Lam, Attico і Joseph.

<b>SalatJacket_1</b>

Троянда пустелі

Всі відтінки бежевого, які можна знайти у природі, визначають настрій усього сезону весна-літо 2019. Модниці люблять пісочну гаму за універсальність, адже її легко поєднувати хоч з неоном, хоч з денімом.

<b>Beige_Jacket_1</b>

Блакитний вагон

На блакитну гаму відтінків варто звернути увагу тим, хто хоче щось у міру стримане, але при цьому не нудне. Жакети всіх кольорів неба вже встигли полюбити зірки стритстайла, які комбінують їх з трикотажними сукнями і джинсами з ефектом tie-dye.

<b>BlueJacket_1</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.