До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Зимовий дрес-код: 20 светрів з високим коміром

У лютий мороз, коли температура на стовпчику термометра продовжує стрімко опускатися, саме час утеплитися ще краще. В цей момент доречними як ніколи є модні светри з високим коміром, готові стати найкращими друзями на найближчі кілька місяців. Цієї зими в тренді затишні моделі фактурної в'язки, як у Balenciaga і Victoria, Victoria Beсkham, неонові образи як у Ellery і P.A.R.O.S.H. або класичні молочні в'язані светри як y Joseph і JW Anderson.

Светр з високим коміром стане універсальним супутником у холодну зиму, адже його можна комбінувати практично з будь-чим. Так, тонкі кашемірові або шерстяні пари – чудове доповнення до ділового дрес-коду, неонові светри вільного крою знайдуть собі пару у вигляді романтичних спідниць-плісе або строгих картатих міді, що допоможе створити багатошаровий образ, а подовжені светри грубої в'язки заграють новими барвами в дуеті з ботфортами-панчішками і пальтом в клітинку. Крім того, пухнастий oversized-светр з високим горлом з легкістю замінить відсутність шарфа і стане тією самою "паличкою-виручалочкою" на прогулянці по засніжених вулицях.

Реклама

<b>свитера с высоким воротом</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.