До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

16 комбінезонів на всі випадки життя

Комбінезон – річ універсальна не лише під час поїздок, а й на кожен день. Правильно підібрана модель економить час підготовки, адже не потрібно ламати голову, а з чим же його поєднати, а кілька комбінезонів для різних випадків – взагалі, вирішують проблему захаращеності шафи і, при цьому, завжди прийдуть на допомогу. Vogue.ua вибрав своїх фаворитів.

Працьовита конячка

Грубий комбінезон, що нагадує робочу уніформу, цього сезону став частим гостем на модному подіумі. Його функціональність швидко оцінили дівчата по всьому світу, які люблять комфорт і, при цьому, хочуть мати не нудний вигляд. Носити його можна хоч з білосніжними кедами, хоч з розкішними босоніжками, посипаними камінням.

Реклама
Isabel Marant

<b>Jumpsuit1</b>

Офісні будні

У комбінезоні можна не тільки проводити вихідні дні, а й навіть ходити в офіс. Для ділових дівчат, дизайнери розробили мінімалістичні моделі зі строгим кроєм. Багато з них здалеку нагадують брючні костюми завдяки лацканам або розташуванню гудзиків.

Stella McCartney

<b>Jumpsuit2</b>

Спортивний настрій

Комбінезони завоювали собі відданих шанувальників і в світі активного способу життя. Одні вибирають ефектні облягаючі моделі для тренувань, таких, як пілатес або стречінг, а інші полюбляють в таких гуляти або кататися на велосипеді.

Miu Miu

<b>Jumpsuit3</b>

Всі на бал

Комбінезон "підставить своє вірне плече" навіть якщо запланована вечірка із суворим дрес-кодом. Моделі з колекцій Balmain і Zuhair Murad, зшиті з шовку або мережива, мають значно ефектніший вигляд від вечірніх суконь. До речі, Елі Сааб навіть включає комбінезони у свої весільні колекції.

Elie Saab

<b>Jumpsuit4</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.