До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

12 кардиганів, які зігріють прямо зараз

Щоб осіннє похолодання минуло максимально безболісно, його потрібно зустріти в правильному одязі. Урізноманітнити образ допоможе яскравий в'язаний кардиган, який можна носити замість верхнього одягу або використовувати як складову частину в складному багатошаровому образі.

Christian Dior осінь-зима 2018/2019
Missoni осінь-зима 2018/2019

Як правильно вписати кардиган в осінній гардероб можна підглянути у зірок стрітсайлу. Наприклад, строкаті моделі в етнічному стилі вони поєднують з лаконічними білими джинсами, моделі до підлоги носять замість пальта – поверх міні-сукні або джинсів.

Реклама

Ефектний вигляд кардигани мають і в парі з широкими довгими брюками, тільки в цьому випадку потрібно одягати взуття на підборах або платформі, щоб візуально витягнути силует. В межах офісу кардигани складуть відмінну кампанію спідницям – вузьким або А-силуету. Щоб образ не був старомодним, шовкову блузу краще замінити на однотонну білу футболку.

<b>КардиганыНаОсень</b>

Vogue.ua вибрав 12 кардиганів, з якими не страшна ніяка негода.

<b>КардиганыНаОсень_предметка</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.