До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

10 способів легко оновити офісний гардероб для 2020 року

Офісний гардероб вже давно не є константою, в яку неможливо внести зміни – зараз він більше схожий на конструктор, деталі якого можна легко змінювати і модифікувати. Такий підхід дає змогу не нудьгувати і, головне, не купувати зайвого.

Бермуди замість штанів

Якщо офісні правила не дуже суворі, то освіжити діловий гардероб допоможуть шорти-бермуди. У колекціях весна-літо 2020 бренди показали безліч таких, а модниці встигли вподобати цю модель за поєднання елегантності і зручності. Особливо гарні бермуди в парі з жакетами в тон і строгими блузками. Головне правило – вони мають бути зшиті у манері класичних штанів і закривати коліна.

Реклама
Гострий комір

Сімдесяті повернулися цього сезону не лише в глобальні речі на зразок замші і штанів-кльош, але і в деталях. Наприклад, блузки з гострими комірами можуть стати пікантним акцентом ділового образу, що не зруйнує загальної картини.

Шовкова спідниця

Шовкова спідниця може бути не лише супутницею вечірніх виходів. Разом з яскравим кардиганом або строгим жакетом вона буде абсолютно доречною в межах офісу. Її гладка струмлива фактура працює як хамелеон і легко підлаштовується до обставин.

Присмак карамелі

Сірий, чорний, синій – ці кольори перші спадають на думку при згадці офісного стилю. Урізноманітнити цей звичний набір допоможе коричнева гама. Про неї згадали восени, коли на подіуми увірвався буржуазний стиль. Якщо класичний коричневий здається дуже темним, на допомогу прийде відтінок паленої карамелі – теплий і затишний, він так і огортає. Такий відтінок буде доречний і за межами офісу.

Утилітарність

Утилітарні нотки в межах ділового дрес-коду мають абсолютно природний вигляд завдяки правильній дозі строгості. Особливо ефектні вони на речах лаконічних, коли звичайна спідниця-олівець "ускладнюється" накладними кишенями або на шовковій сорочці з'являються еполети.

Трикотаж

Не слід забувати про трикотаж, який здатен стати надійною базою на кожен день. Його можна носити як з вовняними костюмами, так і речами зі шкіри – в парі з останньою він особливо гарний.

Широке плече

Блейзер з широким плечем – річ, яка одночасно відповідає і модним трендам, і офісним вимогам. З ним легко поєднувати будь-що – від формальної сукні-футляра до розшитого камінням корсета.

Без рукавів

Жилетка сподобається шанувальникам багатошаровості, адже з нею легко додати образу характеру або збалансувати пропорції. Наймодніші – зі шкіри, які мають бездоганний вигляд з чіносами і сорочками в чоловічій манері.

Довга сукня-сорочка

Сукня-сорочка довжини максі – річ на всі випадки життя. Її можна носити саму, з максимально нейтральними аксесуарами, поєднувати зі штанами, одягати зверху светр або використовувати її замість літнього плаща.

Гра фактур

Гардероб в одному кольорі – функціональне рішення, що дає змогу уникнути придбання зайвих речей, але навіть найчесніші мінімалістки в якийсь момент можуть знудьгувати. У стилістів для таких випадків є рішення – одяг в одній кольоровій гамі, але з різними фактурами. Такий образ, зібраний на грі півтонів, змушує вдивлятися та інтуїтивно має дуже елегантний вигляд.

За матеріалами: vogue.co.uk

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.