До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

10 курток-косух у стилі Наомі Кемпбелл

Наомі Кемпбелл у ці дні перебуває в Парижі, куди прибула для участі в показі Fendi в межах Тижня високої моди в Парижі. Природно, що увага до неї прикута не тільки на подіумі, а й поза його межами. Папараці очікували на супермодель після шоу, а вона була рада їх бачити й охоче позувала разом з подругою Крісті Тарлінгтон, яка того ж вечора теж вийшла на подіум.

Крісті Тарлінгтон і Наомі Кемпбелл

Перед фотографами Наомі Кемпбелл з’явилася в складному багатошаровому образі. Її головною зіркою стала практична шкіряна косуха, яку вона поєднала з квітчастою сукнею, чорними довгими штанами й кросівками Nike. Фінальним штрихом образу була сумка Hermes.

Реклама
Наомі Кемпбелл

У поточних колекціях дизайнери продемонстрували чимало курток-косух, які в разі правильної стилізації легко можна носити й нинішньої зими — досить теплої. Зокрема, Versace зробили ставку на вкорочену модель, Loewe замінили класичний чорний смачним карамельним відтінком, The Row створили ідеальний жакет для мінімалістів, а Junya Watanabe поєднали косуху з класичним чоловічим піджаком.

<b>Naomi_Jackett</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.