До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Всі образи Леоні Ганне на Тижні моди в Мілані

Тиждень моди в Мілані завершився, залишивши після себе приємний посмак. Крім колекцій модних Домів, які можна ще довго роздивлятися, вибираючи своїх фаворитів на весняно-літній сезон, головні streetstyle-зірки також залишили свій слід, демонструючи актуальні образи на осінь. Серед інфлюенсерів італійської столиці моди особливо вирізнялася Леоні Ганне, відома своїми яскравими виходами й небанальними поєднаннями.

Леоні ретельно підготувалася до кожного шоу, змінюючи свої образи залежно від показу. Бежевий монохромний ансамбль, що складається з кашемірового пальта, шортів із защипами й затишної водолазки, модниця вдягнула на показ Fendi, а спортивні шорти й топ у парі з ботильйонами на платформі й блискучим пальтом, вкритим сотнями леліток, вибрала на шоу Prada. Тим часом на показі Alberta Ferretti streetstyle-зірка зробила ставку на напівпрозору сукню зі шлярками, яку скомбінувала зі штанами з розрізами біля щиколоток, срібними туфлями й об’ємним металізованим клатчем. Пропонуємо докладніше розглянути кожен з образів Леоні Ганне на міланському Тижні моди й взяти собі на замітку актуальні поєднання на осінь.

Реклама

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.