До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Тренд: яскравий однотонний образ

Від ніжної пастелі до інтенсивних базових квітів дівчата в монохромному вбранні стають головними зірками streetstyle.​

За легендою, Єлизавета II одягається в однотонне вбрання спеціально. Не тільки капелюхи, а й належну за протоколом парасольку підбирають в тон костюму, що робить його більш стриманим й виразним. Таким чином, на публічних заходах піддані корони й фотографи завжди вирізняють королеву. Героїні streetstyle-звітів завзято переймають її досвід: на модних показах дівчата відмовляються від колірної поліфонії на користь однотонності.

Реклама

На тлі строкатої юрби монохромний одяг видається яскравим й сміливим рішенням. Найвдаліші знімки – ті, на яких "працюють" базові кольори, що немов зійшли з полотен авангардистів: інтенсивний червоний, жовтий і синій. Тому мондріановський колор-блокінг все частіше змінюють на вивірені комбінації одного кольору – як, наприклад, актриса Нумі Рапас в канарково-жовтому оксамитовому вбранні або fashion-редактор Анна Зюрова в синьому велюровому костюмі.

Схожий ефект справляє одяг в м'якій пастельній гамі. Свинцево-блакитний, бузковий і лавандовий привертають погляди не гірше, ніж благородні бежеві і коричневі відтінки. Білий колір завжди має урочистий і свіжий вигляд. Одна з наймодніших дівчат світу, стиліст Джованна Батталья Енгельберт, доводить це на ділі – у двобортному брючному костюмі благородного відтінку слонової кістки. Найкраще таке вбрання працює в поєднанні з аксесуарами, прикрашеними каменями і металом.

Текст: Вєня Брикалін

Читайте також:

Streetstyle: біле пальто проти сірих буднів

Пара року: аксесуари і одяг одного кольору

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.