До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Streetstyle: з чим носити штани карго цього сезону

У розпал відродження стилю дев’яностих і нульових не дивно, що штани карго повернулися в перелік головних тенденцій сезону осінь-зима 2022/2023. Кім Кардаш’ян, Марта Ортега та Белла Гадід – це лише деякі зі знаменитостей, які вже приєдналися до цього тренду, що потроху завойовує щораз більше відданих послідовників. Vogue.ua зібрав найстильніші образи streetstyle-зірок та зʼясував, як ефектно носити штани карго цієї осені.

Мода не сприймає віку, це стало надто зрозуміло в останні сезони. Штани карго, які часто асоціюються з молодіжним стилем, можна носити в будь-якому віці. Свідчення? Образ Грес Ганем, яка поєднує їх з ботильйонами, стьобаною курткою і теплим барвистим шарфом.

Реклама

Питання щодо взуття, яке найкраще поєднується з карго, – вічне. І, хоча є багато варіантів, які пасують до цього тренду, правда в тому, що найкращими союзниками будуть кросівки. За допомогою них можна швидко скласти невимушений образ на щодень.

Коли світ моди думав, що штани карго не припускають жодних інтерпретацій, окрім типово військових, вуличний стиль став наповнюватися образами, які демонструють, що цей тренд може піти набагато далі. Аж до, наприклад, офісу. Поєднуючи їх з вишуканими аксесуарами, типовими для класичного стилю, як-от блейзер або балетки, можна створити образ, що пасуватиме під офісний дрес-код.

Базові речі, що знайдуться в кожному гардеробі, – також ідеальні союзники карго. Вибирайте білу сорочку, зручні туфлі на підборах і двоколірну сумку.

Цього року університетський стиль знову з нами й виявляє себе насамперед у формі бомбера. Та якщо додати до цього штани карго й вишукані елементи, зʼявиться ідеальна стилістична формула, що допоможе яскраво зустріти осінній сезон.

Штани карго дають змогу погратися і з мотоциклетною естетикою. Для цього як базу вибирайте шкіряну куртку в байкерському стилі.

Серед головних кольорів штанів карго в цьому сезоні – нейтральні, адже їх простіше комбінувати. Проте не забувають модниці й про утилітарний принт, характерний для такого типу штанів.

Витонченість цього типу штанів у тому, що вони дають змогу обігрувати різні тенденції, фактури та кольори для отримання особливого результату. Хорошим прикладом є цей образ з білизняним верхом та хутряною курткою, які створюють ефектний контраст.

Особливої яскравості образу зі штанами карго й базовим одягом нададуть аксесуари. Додайте сандалі, сумку та протисонцеві окуляри – і весь вихід зазнає стильних метаморфоз.

Носити штани карго можна не лише восени. Рекомендуємо не забувати про них і коли настане холодна зима. Так, замість кросівок вибирайте чоботи, а замість легких курток — пуховики.

Текст: Tatiana Ojea

За матеріалами vogue.es.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.