До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Streetstyle: з чим носити бавовняні блузи цього літа

Легка блуза – одна з найпрактичніших речей весняно-літнього гардероба. За допомогою неї можна легко створити образ на всі випадки життя: вона ідеально пасує і до коротких шортів, і максіспідниць, і улюбленого деніму. Хоч як змінюються тренди — бавовняні моделі завжди знаходять своє місце на модній арені. Vogue.ua зібрав найстильніші образи streetstyle-зірок і зʼясував, з чим варто поєднувати бавовняну блузу цього літа.

Найуніверсальнішими варіантами вже кілька сезонів поспіль вважаються блузи білого кольору. І недарма, адже це ідеальне полотно для стилістичних експериментів. Цього літа варто звернути увагу на моделі з різноманітним декоруванням: перфорацією, рюшами, воланами й виразним коміром. Завдяки своїй практичності їм до снаги поєднання з будь-якими речами літнього гардероба, як-от легкі штани карго та мініспідниці.

Реклама

Яскраві кольори – головні герої поточного сезону, а отже й вони знайшли своє місце на бавовняних блузах і сорочках. Насичений рожевий і помаранчевий, блакитний і зелений – міксуйте їх зі спокійними та базовими відтінками: молочним, білим, синім. Надихнутися на кольорову стилізацію допоможуть виходи streetstyle-героїнь під час останніх Тижнів моди.

Ще одними універсальними помічниками вважаються чорні бавовняні блузи. Тут особливу увагу варто звертати на деталі: вишивку, розрізи, особливості крою. Асиметричні моделі легко поєднувати як у black total look, так і в кольорових інтерпретаціях, а блузи з різноманітними розрізами пасуватимуть до спідниць. Рекомендуємо додати прикраси й аксесуари: масивні кольє й сережки, сети браслетів та сяйливі сумки.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.