До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Streetstyle: які туфлі вибирають модниці цієї осені

Нещодавно ми розповідали вам про наймодніші туфлі в осінніх колекціях, а тепер хочемо показати, як носять це жіночне взуття streetstyle-зірки. Головні модниці – від Копенгагена до Парижа – цього сезону вибрали для себе кілька знакових дизайнів: взуття на високій платформі зі зворушливими ремінцями біля кісточок, гостроносі класичні човники, варіанти з відкритою п'ятою та пари зі скошеною танкеткою. Також повернулися в моду туфлі з незвичайними підборами, які були на піку популярності 5 років тому, та взуття із PVC-матеріалу.

Streetstyle

Вересень – найліпша пора року, щоб носити красиві туфлі, і streetstyle-активістки згодні з цим на всі 100%. Модниці комбінують елегантні гостроносі пари з широкими брюками та футболками, туфлі у срібних і золотих відтінках доповнюють денімом, а моделі, натхненні стилем Мері Джейн – із мінісукнями. Дівчата використовують туфлі як акцентну деталь в образі, вибираючи взуття у відтінках літньої трави, полуничного морозива та цитрусів. Пропонуємо докладніше розглянути модні образи streetstyle-інфлюєнсерів, щоб надихнутися на складання осінньої капсули.

Реклама

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.