До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Streetstyle: як одягаються гості на Тижні моди в Парижі, частина 2

Після Нью-Йорка, Лондона й Мілана настала пора для паризького Тижня моди. З 26 вересня по 4 жовтня у французькій столиці зібралися знаменитості, моделі, інфлюенсери й редактори, щоб відвідати модні шоу та презентації сезону весна-літо 2023, а згодом піти на вечірки. Традиційно за гостями Тижня моди уважно стежили streetstyle-фотографи, щоб закарбувати їхні найефектніші образи — від показу Saint Laurent до Chanel.

Streetstyle

Цього сезону streetstyle-активістки часто вибирали образи в класичних і базових відтінках — сірому, чорному та білому, які легко вписати в будь-який стиль. Речі в цих позачасових кольорах можна поєднувати між собою й доповнювати яскравими аксесуарами. Щоб образ не був нудним на вигляд, модниці комбінували різні фактури — від грубих і щільних до м’яких і тонких тканин. Тим часом велику концентрацію яскраво-рожевого кольору було помічено на шоу Valentino — все тому, що в сезоні осінь-зима 2022/2023 бренд зробив ставку на відтінок Pink PP, і дівчата, віддаючи шану бренду, продемонстрували на собі речі з останньої колекції. Серед трендів, які займали головні позиції у вуличному стилі, були: низька посадка, напівпрозорі тканини, шкіра, об’ємні силуети, блискучі деталі та затишний трикотаж.

Реклама

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.