До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Streetstyle: як носити сукні поверх штанів

Багатошаровість в образах — один з головних модних трендів цієї осені, а ще простий і небанальний прийом урізноманітнити свій стиль. Крім поєднань деніму, базових джемперів, затишних кардиганів і пальт, streetstyle-інфлюенсери пропонують носити сукні поверх штанів. Незвичайний модний трюк цього сезону вподобало багато дівчат. Модниці вдягають шкіряні штани в парі з шовковими сукнями, штани-палацо поєднують з напівпрозорими сукнями, джинси кльош — з bodycon, легінси — з об’ємними сукнями сорочкового крою, бавовняні сарафани — з прямими штанами та трикотажними комплектами.

Streetstyle

Якщо в минулому сезоні streetstyle-зірки лише починали придивлятися до цього тренду, то цього сезону поєднання суконь зі штанами чи джинсами — найбажаніша формула вересня. Ви можете вдягнути скромну довгу сукню в парі з широкими штанами, зміксувати силуетну трикотажну сукню зі штанами bootcut, а можете зробити ставку на сміливу версію — "голу" сукню поверх лаконічних штанів, надихнувшись образами головних модниць. На противагу ультракоротким спідницям з нульових років і відкритому пресу, наступного сезону вішлісти streetstyle-активісток поповнить елегантний тандем довгих суконь і штанів, що відсилають до арабської естетики. Як носити цей цікавий ансамбль — дивіться в нашій добірці.

Реклама

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.