До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Streetstyle: як носити пастельні відтінки цього літа

Пастельна гама кольорів – одна з найулюбленіших серед модниць, особливо у весняно-літній період. Цього сезону особливо популярні мʼякі та ніжні відтінки: невагома солодка вата, фісташкове праліне, лавандове морозиво та безкрає блакитне небо. Vogue.ua зібрав найстильніші образи streetstyle-зірок і розібрався, як вписати пастельні відтінки у власний гардероб.

Серед модних відтінків цієї весни на особливу увагу заслуговує фісташковий. Носити цей цікавий і небанальний колір досить просто: здебільшого модниці вибирають брючні костюми вільного крою й жакети, що є незамінними супутниками будь-якого образу прохолодними літніми вечорами. Носити фісташковий можна соло або в поєднанні з не менш виразними кольорами: рожевим, жовтим, помаранчевим чи вже базовими молочним і чорним.

Реклама

Відтінок запорошеної троянди завжди приваблює погляд. Це літо – не виняток. Модниці носять шовкові костюми-трійки, які супроводжують золотими аксесуарами, або зупиняють свій вибір на монохромному образі й додають сумки фісташкового кольору чи прикраси. Окрім цього, пастельний рожевий якнайкраще згодиться для сміливих контрастних поєднань, тож варто використовувати його також як нейтральне полотно для нових стилістичних експериментів.


Ніжний блакитний – відтінок, що вселяє надію й відразу ж переносить на пікнік під чистим безхмарним небом. У хід також підуть костюмні двійки, різноманітні сумки, взуття й жакети, які легко поєднувати з улюбленим денімом, мініспідницею чи шовковою сукнею.

Фото: IMAXtree

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.