До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Streetstyle: які мінісумки обирають модниці цього літа

Мініатюрні сумки вже давно штурмують світ моди, та саме минулий сезон розкрив увесь їхній потенціал. Такі мініаксесуари швидко стали негласною класикою вуличної моди і дотепер залишаються актуальними. Яскраві кольори та незвичні форми – ось головні інгрідієнти рецепту ідеального аксесуару згідно з виходами шанувальниц індустрії на останніх Тижнях моди. Vogue.ua зібрав найефектніші образи модниць та зʼясував, які мінісумки вони обирають цього літа.

Важко знайти краще літнє рішення, ніж яскраві кольорові аксесуари. Рожеві, жовті, зелені, блакитні, фіолетові – який би відтінок ви не обрали, будьте певні, що він точно не залишить нікого байдужим. Маленький розмір сумок хоча і не здається дещо практичним, утім вони здатні легко модернізувати будь-який образ. Такі аксесуари ідеально пасуватимуть як до улюблених джинсів, так і до класичного брючного костюма чи шовковкої сукні.

Реклама

Кожен новий сезон приносить із собою дизайнерські інновації. Так, на модних показах сезону весна-літо 2022 бренди представили сумки-браслети — аксесуари, які виконують функцію і прикраси, і сумки. Вони швидко стали головними зірками сезону, і модниці вже вміло вписують їх у свій гардероб. Такі незвичні аксесуари варто шукати у Loewe, Fendi та Alexander McQueen.

Класичними, та не менш актуальними залишаються моделі чорного та білого кольорів. Такі аксесуари максимально функціональні, адже носити їх можна як у однотонному total look, так і, наприклад, з яскравими сукнями. Робіть ставку на небанальні геометричні форми та декорування, а віднайти натхнення на нову стилізацію допоможуть модні виходи streetstyle-героїнь.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.