До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Streetstyle: найяскравіші дівчата на чоловічих Тижнях моди

З кожним сезоном все більше дівчат приїжджає на чоловічі Тижні моди – на тлі бравих хлопців їх вузькі плечі і тонкі щиколотки значно помітніші, ніж в калейдоскопі принтів і тоннах оборок на жіночих показах. Одягаються модні гості тут також більш мужньо – вільні брюки та жакети з льону, а також спортивні шорти та безрозмірні худі можна зустріти частіше, ніж легкі сукні з квітковим візерунком.

Присутні, звичайно, і останні, але в меншій кількості. Найромантичнішим містом з погляду жіночого стрітстайла став Мілан – місцеві дівчата все-одно голосують за жіночність і чуттєвість, у Флоренції найбільше адаптації чоловічих костюмів, а Лондон тяжіє до спорту. Париж, в свою чергу, поєднав настрої всіх інших міст – на його вулицях можна зустріти і довгоногих красунь в міні, і шанувальниць гранжу, і тих, хто не втомлюється знаходити нові інтерпретації паризького шику.

Реклама

<b>Girls_Street_Men_Shows_SS19</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.