До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Streetstyle: найстильніші прикраси цієї осені знайдено

Трансформація в галузі прикрас, що відбулася в останні роки завдяки впровадженню нових матеріалів і появі нових брендів, означає: коштовності більше не асоціюються з важливими або екстраординарними подіями. Тепер це аксесуари, що підкреслюють індивідуальність і є частиною повсякденної уніформи. Ця нова свобода дає змогу говорити про головних фаворитів — масивні кольє. Згідно зі streetstyle-звітами з останніх Тижнів моди вони будуть до вподоби багатьом модницям.

Кольє також визначають тренди сезону осінь-зима 2021/2022. Серед зразків ювелірних прикрас і високого ювелірного мистецтва цієї осені вражає велика кількість намист, чокерів і кулонів різних форм. Надзвичайно гарні можна знайти в колекціях Chanel, Dior, Saint Laurent і Chloé.

Реклама

Кольє з ланок стали головним провідником для ювелірів, і нині вони переживають свій новий золотий період. Скандинавські модниці вже давно наслідують цю тенденцію, а тепер її підхопила й уся модна індустрія.

Сережки завжди вважалися найважливішим аксесуаром, адже вони ніби облямовують обличчя, тоді як підвіски й тонкі ланцюжки можуть загубитися у візуальному шумі. Однак тепер у світло софітів виходять помітніші моделі, як, наприклад, у Ксенії Адонтс. А великим і блискучим кольє належить провідне місце в образах модниць завдяки знов панівному в тенденціях гедонізму.

Текст: María José Pérez Méndez

За матеріалами vogue.es.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.