До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Streetstyle: наймодніші шапки сезону

Підкоривши світові подіуми, шапки грубого в’язання перекочували й на вулиці модних столиць. Найпопулярнішими серед streetstyle-зірок очікувано стали шапки біні, у такий спосіб підтвердивши головні тенденції сезону осінь-зима 2020/2021. У першій половині XX століття такі шапки вважали елементом гардероба робочих, а згодом вони стали буденними для школярів і студентів. Принадність фасону біні в його універсальності — такі шапки не вибагливі й не потребують особливих стилістичних маніпуляцій.

Найходовішими стали шапки відтінків палітри nude, що панує на подіумах у поточному сезоні, і чорного кольору. Проте деякі it-girls охоче вибирали яскраві моделі, додаючи образу барвистості. Особливо ефектними стали стильні поєднання біні зі шкіряними тренчами, двобортними пальтами, брючними костюмами із чоловічого плеча, олдскульними снікерсами й об’ємними светрами. Зіграти на контрасті з таким ніби суто повсякденним аксесуаром можна за допомогою лаконічних геометричних сумок, шкіряних челсі, козаків і лакових лодочок на підборах.

Реклама

<b>модные шапки стрит</b>
Самые модные шапки сезона осень-зима 2020/2021 стритстайл фото примеры

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.