До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Streetstyle: з чим носити вузькі джинси

Джинси — той самий предмет одягу, який є в гардеробі кожної модниці. Незалежно від того, який тренд популяризуватимуть дизайнери та streetstyle-зірки сьогодні чи завтра, джинси ніколи не вийдуть з моди, змінюватимуться лише актуальні фасони й відтінки деніму. Тривалий час вузьких джинсів не було на модних радарах, проте восени 2021 вони знову стали з’являтися в колекціях брендів. З кожним місяцем джинси скіні стають дедалі популярнішими на вулицях. Модниці носять їх з туфлями-лодочками й картатими сорочками, з масивними дублянками й козаками, заправляють у грубі черевики й елегантні чоботи, поєднуючи із затишним трикотажем, об’ємними жакетами та безрозмірними худі.

Якщо у вас настав день із серії "мені нічого вдягнути", згадайте про вузькі джинси, які освіжать гардероб прийдешньої весни. Пам’ятайте лише одне важливе правило стилізації образу з джинсами скіні: якщо ви робите ставку на вузький низ, то носіть його з об’ємним верхом. Так ваш образ матиме набагато цікавіший вигляд. Використовуйте багатошаровість. Поверх об’ємного худі вдягайте бомбер або пальто, а в’язаний светр до середини стегна доповніть дублянкою-авіатором і ковбойськими черевиками. Vogue.ua зібрав модні образи інфлюенсерів і показав, як вони носять вузькі джинси.

Реклама

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.