До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Streetstyle: із чим носити oversize сорочку цього літа

Безрозмірні, асиметричні й вільні сорочки прийшли на зміну строгим і приталеним і вже стали базовим елементом жіночого гардероба. Широко популярними сорочки із чоловічого плеча стали завдяки Марлен Дітріх, відомої своїми відвертими образами. У поточному сезоні такі сорочки сяяли на показах багатьох відомих брендів. Vogue.ua розповідає, із чим поєднувати сорочки-оверсайз цього літа.

Alberta FerrettiAlberta Feretti
Зі штанами

Ідеальне поєднання для офісу, ділових зустрічей і вечірніх прогулянок. А мікс сорочки зі штанами-палаццо допоможе створити нетривіальний повсякденний образ — засвідчує фешн-блогерка з Берліна Соня Лисонь.

Реклама
Рубашка оверсайз и классические брюкиТиждень моди в Парижі, лютий 2020
Рубашка оверсайз и брюки палаццоСоня Лисонь
Із джинсами

Якщо розлучитися з вподобаною парою джинсів важко, то й не варто. Уже класичне поєднання не матиме нудного вигляду, якщо правильно пограти з аксесуарами: наприклад, додати об’ємну сумку й масивний ланцюг, як Тіффані Хсу.

Тиффани Хсу в джинсовой оверсайз рубашке и джинсахДиректор із закупівлі mytheresa.com Тіффані Хсу під час Тижня моди в Парижі, вересень 2019
Белая рубашка оверсайз и джинсыТиждень моди в Лондоні, вересень 2019
З довгою спідницею

Міксувати довгу вільну сорочку з довгою спідницею — грати на великі гроші! Сміливий і зухвалий тандем не залишить вас непоміченою.

Шарлотта Гроенвальд в голубой рубашке оверсайз и длинной белой юбкеШарлотта Гроенвельд під час Тижня моди в Парижі, вересень 2019
Анжела Розас Саиз в бежевой рубашке оверсайз и длинной бежевой юбкеАнжела Розас Саїз під час Тижня моди в Мілані, лютий 2020
Замість сукні

Довга біла сорочка легко замінить сукню, а грубі черевики й жилет дрібного в’язання допоможуть завершити образ.

Урсула Маковска в белой рубашке оверсайз и зеленой жилетке и черных грубых ботинкахУрсула Маковська під час Тижня моди в Нью-Йорку, лютий 2020
З корсетом

Корсети — помітний подіумний тренд цього сезону. Не варто думати, що вони, як і вуаль, — атрибути давно минулих днів. Корсет допоможе ефектно підкреслити талію й додасть образу драматичності.

Девушка в белой рубашке оверсайз и черном кожаном корсете и черных атласных брюкахТиждень моди в Парижі, вересень 2019
З мініспідницею

Сорочка-оверсайз добре римується не тільки з довгими спідницями, але й із зухвалими міні. Носити навипуск, заправляти під пояс або віддати перевагу двом варіантам відразу — вирішувати вам.

Девушка в зеленая рубашка оверсайз и мини юбке и кожаной панамеТиждень моди в Мілані, вересень 2019

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.